Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz deny330 #127175 üzenetére

    Ilyesmiket azok az emberek mondanak, akiknek igazán nincs hobbijuk. Mert ha van valami amit nagyon szeretsz csinálni, és az mondjuk nem pont a futás, ami pont filléres sport (hacsak nem vagy Szőnyi Ferenc leszármazottja, és tolod extrém szinten), akkor ott komoly pénzek lesznek átcsoportosítva, ahogy egyre jobban beszippant.
    Kevés ÉRDEKES hobbit lehet felsorolni, amit kis pénzből lehet komolyabban is finanszírozni. Azért elég kevesen vannak, akik a gombfociban lelik örömüket, de ha azt nézed hogy a gyerek (azaz a felnőtt apja) szeret legózni, akkor is el lehet szállni, és több 100 euróért Bugattit meg Porschet vagy akár egy mezei markolót venni neki. A drónozás is úgy indul hogy veszel, egy 60 dolcsis kis játékot, és 3 hónappal később egy 700$ műanyag roncsot próbálsz meg lekaparni egy fa tetejéről hátha valami túlélte és lehet még használni :C persze ezt csak hallottam ismerős ismerősétől :P

    (#127180) 6030D Lehet hogy ez nem hiteles mérés, de ha megfordítom, akkor inkább ez a reális, mert mikor használod akkor kulacs és km óra is van rajta (amelyek a mérésnél amúgy nem voltak felpattintva, csak 1 pumpa) illetve ha jól csinálod, még sár is lesz rajta menet közben, mert attól monti a monti... miután lemostam 240g-al nehezebb lett ami sokat elárul a mosási technikámról, vagy errefelé még a csapból is nehézvíz folyik.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák