Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #119202 üzenetére

    Hát de nem, b@ssza meg a tárcsa, de legalább én voltam a menő! :D

    Hát a fene tudja, itt nem a nyomvonal volt a rossz, olyan meredek, hogy beszarás. Talán halszálkázva, ja, majd legközelebb megpróbálom úgy.

    jjeahh: Igen, nagyon nyugis volt az út, találkoztam kutyákkal azért, de szerencsére mindnek volt gazdája. Én nem is tudom mit csinálnék arrafelé amerre te bringázol, a táj gyönyörű, hívogat a természet, de egy csomó veszély leselkedik. A kutyás része még talán kivédhető lenne egy gáz pisztollyal, na de a medvék? Oda már éles fegyver kéne, az meg nem egy járható út. Nálatok a túlélés törvényei uralkodnak. :)

    Hát nem igazán vállt be a Bryton 330, mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz, hogy a merretekerjek.hu oldalon a kritériumoknál a forgalomelkerülés erősre volt állítva, a technikai szint vaddisznó :) és a pálya meredekség is max-ra volt állítva. Így nyilván olyan útvonalat tervezett, ahol lehetnek nem gyakran járt, akár begazosodott ösvények is. És így valóban nem nehéz eltévedni, volt olyan, hogy 2 felé ment az út, egyik sem volt jó és egy kukorica tábla mellett, egy gazos úton kellett volna átvágnom. Ilyeneket inkább kihagytam és mentem egy másik úton mellette. Valószínűleg jobb lett volna ha nem húzok mindent maxra, akkor azért járhatóbb ösvényekre vezet a útvonal és talán nem is tévedek el annyiszor. De mindettől függetlenül, ez a csiganyál azért inkább bohóckodásra jó, kellenek a támpontok, útelágazások jelölése ahhoz, hogy rendesen lehessen navigálni. Így egy kicsit Bear Grylls-es lett a túra. :) Kihívásokkal teli, de azért én inkább maradnék egy rendes gps mellett, szóval úgy néz ki a 330-nak is mennie kell. Garmin lesz a következő. Persze száz ezreket sem költenék rá, de a Bryton esetében tökéletesen igaz a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve.

    6030D: Meglepődtem volna ha ott bárki fel tudott volna tekerni. :) Majd legközelebb elnézek arra, most sajnos későre járt már, így le kellett mondanom pár igazán remek terepezős részről.
    Kövezzenek! :D Szerepel a leírásban a bringa is, ha valaki nem tud olvasni, az nem az én problémám. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák