Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Napfénysüti #114214 üzenetére

    Nagyon beleszerelmesedtem én is egy Neuronba, aztán megtaláltam a canyon trustpilot értékeléseit, és szinte csak rosszat írtak a supportra. A bringák jók, ha megjön rendben és nincs gond okés, de akiknek valami nem stimmelt és segítség kellet azok csak rosszat írtak róla, és nuku kártérítés.

    Annyi azért biztos hogy a csomagod el nem tűnt, amíg tracking van rajta és nem kézbesítették addig a cég feladata, extrém esetben el is állhatsz az átvételtől, de gondolom ez nem opció, ha pár napon belül megjön.
    Már írták, hogy nagyon lazán tudják védeni magukat azzal hogy ünnep volt és vagy rengeteg a rendelés és kicsit megcsúsztak.

    Remélhetőleg hamar kézben lesz és utána már nem izgat majd. Am ha lehet eun belül DHL only.

    (#114228) 6030D
    Én is ma rendeltem wiggleről, 50 eur felett ingyenes az untracked szállítás, ez futárt jelent vagy postára megy? Csak mert a csomag nagy, és a posta valamiért bojkottálja az értesítőket, szóval tracking nélkül nem biztos hogy megkapom.

    Ilyen zseléket én is néztem, de sokalltam, főleg mert nem hiszem hogy bármit nyújtana a teherbírásomon. Én ilyet vettem decaból ez jó valamire? placebó miatt gyorsabban felmásztam pár helyen, de szerintem kb annyi haszna van mint a citrom+cukor adaléknak a kulacsba.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák