Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    csak úgy:
    Hétvégén megint tekertem aszfalton, nem is tudom, mikor volt ilyen igazából utoljára. Előtte a 29esre aszfaltosgumi fel (47-es Landcruiser), ne legyen traktorhang..meg kicsit fájjon is, felfújtam, amennyire nem szégyelltem. A következő megállapításokat tettem, egyébként szombaton volt 37km oda, másnap vissza, Bakonyban, elég erős szélben. Eredetileg este vissza akartam jönni, csak hát szülinapot ünnepeltünk kollégákkal... :O
    Szóval a felismeréseim, szigorúan szubjektíven:
    -Az új sisakom marhára tetszik, szinte nem is érzem, hogy a fejemen lenne. apró szépséghibája, hogy a boltban címkével leragasztott rész alatt épp meg volt csavarodva az egyik rögzítőpánt, úgy, hogy azt ugye nem lehet kitekerni.. de annyira benne volt a bugi a lábamban, hogy nem vittem vissza. egyébként nem érezni, csak a lelkemet zavarja És jól is szellőzik.
    -Hegyen elvagyok rövidebb utakon fogásváltás nélkül, de itt minden bajom volt tőle, hogy nincs kormányszarv. Megy is vissza, pontosabban szerzek valamit, ami valóban ergonómikusabb, a gumírozott szarvas BBB már elég jó volt, de azért ott is kemény műanyag a legkülső széle a markolatnak, ezzel kissé tönkreteszi a koncepciót..
    -Óriás nyeregtáska királyság. két sör mellé még bőven elfért volna több is, mint ami kell.. szerszám, zár, láthatósági mellény, pénztárca, váltás mez.. és nem kellett hátizsákot vinnem :)
    -1x11-es rendszer mégnagyobb királyság. Szerintem az első váltó elhagyása a legjobb dolog volt a 29-es kerék óta.. ráadásul a GX váltó tényleg nem kérdez, picit még finomítottam, és most tényleg veszélyesen jó. Előtte is azt hittem, már jól volt beállítva, de legkisebbről a második kerékre kicsit nehezen tette át a láncot... feszítettem a karnál, még mindig.. majd még egy kicsit, Shimanós tapasztalataim alapján azt vártam volna, hogy majd lefele ettől elromlik, de frászt, ez csak most lett beállítva. Magyarul tényleg sokkal érzéketlenebb a beállítás pontosságára, félig beállítva is majdnem tökéletesen működik :D Egyébként 30:10-42 a tartományom, nem mondom, aszfaltra dukálna egy nagyobb első tányér (mondjuk 36-os), de így sem volt igazán kevés. Ha CX bringám lenne, tuti hogy 1x11-et vagy 1x12-t használnék azon is.
    -Van még mit gyúrnom, de ez nem volt hír. jobban szeretek az országútis kollégákkal szemben találkozni, az nem olyan megalázó :DDD

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák