Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
bubi92
őstag
válasz Mr.Csizmás #42900 üzenetére
lánc, sodrony, gerinclakat, beton.
láncon és a u-lakoton kívül a többi hanyagolható csak dísznek jók.
-
deicide
veterán
válasz bubi92 #42898 üzenetére
Valamennyi ellentétes erejű erő kis fékezésnél is hat a térdre. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor futsz lefelé hegyről és szeretnél akár csak kicsit is lassulni, erősen feszíteni kell a térdet, ami nem jó. Ezt első kézből tudom, mert ebben ment tönkre 1x éve (teljesítménytúrán hegyről lefelé is futottam), most kezd helyrejönni porcépítő gyógyszerrel.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
pengemetal
aktív tag
válasz lefkosia #42892 üzenetére
Én kötöttem tavaly augusztusban az Aegon-nál, a legolcsóbb kategóriájú biztosítást. Előtte tüzetesen átolvastam a szerződési feltételeket. Hál' istennek még nem kellett igénybe vennem (kopp-kopp), de a szerződés szerint nem szarakodhatnak egy esetleges kifizetéssel, de ismerve a biztosítókat...Szóval én is kíváncsi vagyok személyesen milyen tájokoztatást adnak Neked.
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
dqdb
nagyúr
válasz pengemetal #42904 üzenetére
Ha van már valamilyen biztosításod, akkor érdemes ott is érdeklődni, mennyi lenne ilyen kiegészítés hozzá. Nálam például a lakásbiztosítás érvényes (most már ...) a tárolómra, adott összegig kültéri lopás esetén is fizet, valamint van benne pár milliós felelősségbiztosítás is.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Már megörültem, hogy látok a neten 27,5" méretben bringát(ebike), igaz ugyan, hogy csak 4 darab. Kattintás után nem örültem ennyire, 644.900...1.049.000 huf az árcímkén. Köszi. Mire odajutok, hogy lesz keret egy jobb XC-re, vagy AM-re, addigra lesznek normális áron a 27,5-ös bringák... 5-10 év múlva
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
deicide
veterán
válasz sanzi89 #42911 üzenetére
Igen, koncentráltabb a hatóanyag, azért ezt használom, mert talán a futós topikban ezt ajánlottak és 2 hónap alatt csodát tett. Azelőtt pár lépcsőfok után is szokott szúrni a térdem, mióta szedem, lefutottam a Csorba-tó feletti hegyről köveken ugrálva 400m szintkülönbséget és semmi fájdalmam nem volt.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Aegon
csendes tag
válasz pengemetal #42906 üzenetére
Kedves Fórumozók!
Örömmel olvastuk, hogy kerékpár biztosításunk felkeltette érdeklődésüket.
Amennyiben bármilyen kérdésük lenne a biztosítással kapcsolatban, itt is szívesen megválaszoljuk!Üdvözlettel,
Aegon Ügyfélszolgálat -
hoffman_
nagyúr
Az igen
-
Def26
félisten
-
Doki-HUN1978
senior tag
Üdv kedves Aegon!
Akkor megragadnám az alkalmat és sokunk nevében kérnék némi tájékoztatást a biztosításról.
(mivel a honlapról nem sok minden derül ki)Milyen lehetőségeink vannak e téren?
Milyen díjai vannak ezen biztosításoknak?
Mit kapunk szolgáltatásként? (lopás ill. baleset esetén)Ha mi okozunk balesetet, számíthatunk-e valamilyen juttatásra?
Kiterjed-e a biztosítás arra, ha elesek és összetöröm magam?Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Köszönettel: Doki
(#42912) deicide: Most szedem én is a Condrosulfot 1 hónapja.
Csak addig hat amíg szedi az ember, vagy utána minden ok lesz?[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Def26
félisten
válasz Doki-HUN1978 #42916 üzenetére
Itt a szabály részletesen leírva. [link] Katt a tovább gombra, és a csomagok neve alatt ott van a szabályzat, pdf -ben.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Reggel úgy indultam el szatyorba a lánc, hogy akkor megcsinálom. Ránézek a biciklire... Csinálja a f...om, hát hogy néz ez ki. Odavágtam a láncot. Szóval ennyiben maradtam, próbálok másik bringát a környékről szerezni ha nincs utána megyek a piacra majd ha ott sincs akkor netről.
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
válasz Doki-HUN1978 #42916 üzenetére
A Maxi csomagot néztem ki. Sajnos a mai napon nem tudtam elmenni, de holnap bemegyek a Kálvin téren található Aegon-hoz.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
Peet210
őstag
Nekem is lenne néhány kérdésem:
-Mi számít professzionális illetve normál kerékpár használatnak?
-A kerékpár biztosítás baleset biztosítási része abban az esetben is él ha már van külön egy másik (Aegon-os vagy más biztosítónál kötött biztosítás) életbiztosítás?
-Össze lehet-e vonni ezen biztosításban szereplő életbiztosítási részt a már meglévő (Aegon-os) életbiztosítással? Tehát a kerékpár biztosításból kivenni az életbiztosítást (mivel már van egy meglévő Aegonos életbiztosítás) és így kedvezőbb díja lenne.
-Országúton/főúton történő kerékpározás során nem önhibából adódó baleset esetén is megtérítik a keletkezett kárt? Mivel ha jól tudom a KRESZ nem engedi ezt, de sportolás céljából csak ilyen utakon lehet edzeni.Segítségüket köszönöm
Today's record, is tomorrow's motivation
-
_seth_
veterán
válasz Peet210 #42920 üzenetére
Tudtommal nem tilos országúton és főúton kerékpározni, különben nem lenne értelme az említett utakra vonatkozó törvénynek, hogy láthatósági mellényt kell felvenni.
Biztosításhoz nem értek de azt tudom, hogy baleset-életbiztosításnál ugyanarra az eseményre több helyről is fel lehet venni törvényesen pénzt de pl kerékpár, autó, lakás rongálódása és más eseményei során csak egy helyről lehetséges.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Aegon
csendes tag
válasz lefkosia #42919 üzenetére
Kedves lefkosa!
Ügyfélszolgálati irodánk nem található a Kálvin téren, de az alábbi oldalon megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Aegon Ügyfélszolgálati irodát:
http://www.aegon.hu/elerhetosegek/kiemelt-ugyfelszolgalati-irodak.htmlEngedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk kényelmi szolgáltatásunkat:
Ügyintézőink holnap 9.00-16.00-ig a honlapunkon megtalálható chat-en is szívesen segítenek Önnek megválaszolni kerékpár biztosítással kapcsolatos kérdéseit, így nem szükséges személyesen befáradnia hozzánk.Érdemes tudni, hogy a kerékpár biztosítás kizárólag online módon köthető meg.
Üdvözlettel,
Aegon Ügyfélszolgálat -
ludsimon
veterán
szakmai topic lett a kerékpáros topic? Nem lenne célszerű nyitni egy Aegon biztosítás topicot, ahol mehetne ezzel kapcsolatban a téma?
undefined
-
hoffman_
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #42926 üzenetére
Toomy:
Na igen, valamit valamiért
-
Peet210
őstag
válasz Teasüti #42930 üzenetére
Oké, megvan.
54. § (1)335 Kerékpárral a kerékpárúton, a kerékpársávon vagy erre utaló jelzés (117/c. ábra) esetében az autóbusz forgalmi sávon, ahol ilyen nincs, a leállósávon vagy a kerékpározásra alkalmas útpadkán, illetőleg - ha az út és forgalmi viszonyok ezt lehetővé teszik - a lakott területen kívüli úton, a főútvonalként megjelölt úton az úttest jobb széléhez húzódva kell közlekedni.
(7) Tilos
a) főútvonalon 12. életévét be nem töltött személynek kerékpározni;Régről úgy emlékeztem, hogy kerékpárosnak és segédmotorosnak nem lehet (szerencsére tévedtem ).
Bár tegyük hozzá bizony vannak olyan főútvonalak ahol nem szívesen (sőt inkább egyáltalán nem) tekerek.Today's record, is tomorrow's motivation
-
Teasüti
nagyúr
válasz Peet210 #42931 üzenetére
Ami sokkal problémásabb az inkább, h következetlenül rakják ki a tiltó táblákat.
Városban is a főúton van, hogy minden második kereszteződések közti szakaszon tiltva van, amúgy meg nem, és teljesen össze-vissza, látszólag véletlenszerűen. Na ez a gáz. Nem tudok egybefüggően 500 métert menni a két sávos főúton, mert egy-egy szakasz erejéig le vagyok tiltva. Aztán ha meg járdázok és épp olyan szakaszon vagyok, ahol meg pont szabályos lenne, akkor meg megdorgál a rendőr. Ha meg a tábla ellenére megyek az úton, akkor meg ledudálnak.
De a legjobb, amikor rajtam kívül senki más nem figyeli ezeket és mindegy hol megyek, mindenképp "én vagyok a hibás" és hát nekem bizony a jó édes...(#42932) ludsimon
Indokolatlanul?[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
V-fék tüskét hol lehet beszerezni? M10 1.25 menetemelkedésű menettel kellene.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz belaazallat #42934 üzenetére
Ha a neten nem találtál, vagy nincs konkrét elképzelés hogy mihez kell, pl manitou villához vagy rockshox, stb, akkor járod a boltokat hátha valahol találsz.. ezek ilyen nagy kincsek. Hasonló dolog mint a váltótartó fül..
-
belaazallat
addikt
válasz ---Lasali--- #42935 üzenetére
Suntour telóba kellene nem tudom pontosan melyik típus, mert nincs rajta semmilyen jelzés/matrica.
Helyi boltok átnézve nincs.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz belaazallat #42936 üzenetére
Suntour féktüske az is nagyon jó buli.. egyszer kitekertem egyből hogy át tegyem egy másikba, persze hogy nem volt jó.. már nem emlékszem hogy lett megoldva.. talán egy másik teleszkóppal.
Fogalmam nincs hol tudnál szerezni.. boltokba nincs az szomorú, mert ha mondjuk tárcsásítanak egy ilyen bringát, abból ki szoktuk tekerni, és akkor azt megtartjuk, és akkor van.. -
belaazallat
addikt
válasz ---Lasali--- #42937 üzenetére
Szuper! Valahogy majd megoldom a dolgot. Gyártatni nem lehetne ilyet?
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz belaazallat #42938 üzenetére
Mindent lehet gyártatni, csak hol és mennyiért. Egy jó esztergályos talán megcsinálja neked, de jópár ezer ft lesz. Mivelhogy egy menetet kell bele fúrni is, plusz vágni is vagy mángorolni. Plusz ugye a menet is speciálisnak mondható.
Plusz kéne rá egy kulcs hely is, ahol meg tudod fogni, és elég kicsi, szóval macerás szerintem megcsinálni. Valamint elég erős anyagból kell legyen, hogy ne törjön el a francba.[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz ---Lasali--- #42939 üzenetére
Akkor marad az esetleges bontásból származó cuccok keresése. Majd megyek más nagyvárosba is, összejárom az összes boltot, valahol majd csak lesz.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz belaazallat #42940 üzenetére
Még amit tudok ötletet adni.. ha nincs sehol, Pista bácsiékat "zaklatsd".. náluk el tudom képzelni hogy van.. csak meg kell találni. doctorbike
-
belaazallat
addikt
válasz ---Lasali--- #42941 üzenetére
Köszi! Ritkán járok Bp-en.
-
cobranco
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hegyikerékpárosok figyelem!
Érdemes kipróbálni a síkvidéki bringázás örömeit,mi is megtettük:
Bicajjal a Tisza-tó körül 2012.07.06. (Hungary) HD 720p
...
Útvonal:
Poroszló-Tiszafüred-Tiszaörvény-Tiszaderzs-Abádszalók-Tiszabura-Tiszaroff-Jánositanyák-Tiszasűly-Sajfok-Kisköre-Sarud-PoroszlóMég egy dolog,ha valaki kedvet kap,föltétlenül 40 fokban menjen,úgy az igazi.
Jó szórakozást: cobranco
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
ludsimon
veterán
Atya világ! Ez nem gyenge!
undefined
-
Aegon
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Az Aegon kerékpár biztosítással kapcsolatos kérdéseikre az alábbiakban válaszolunk:
"Milyen lehetőségeink vannak e téren?"
Az alábbi kerékpárok biztosíthatók:
- normál használati kerékpárok (utcai, túra, hobbi-sport),
- professzionális felhasználású kerékpárok (verseny, kereső tevékenységhez kapcsolódó).
(Nem biztosítható az elektromos kerékpár.)"Milyen díjai vannak ezen biztosításoknak?"
3 fajta kerékpár biztosítás csomagot kínálunk, a csomagok szolgáltatásait részletesen az alábbi összefoglaló táblázatban találják:"Mit kapunk szolgáltatásként? (lopás ill. baleset esetén)"
A biztosító a kerékpár biztosítás keretein belül az alábbi felsorolt esetekben okozott károkat téríti meg a szabályzatnak megfelelően:
- szabad térből történő lopás
- rablás
További részleteket a Kerékpár biztosítási szabályzat VIII/ 6-8. pontjánál találhat.
Fontos! A kerékpár lopás esetében a biztosítói kárrendezés feltétele a rendőrségnél tett feljelentés igazolása."Ha mi okozunk balesetet, számíthatunk-e valamilyen juttatásra?"
Felelősségbiztosítást nem tartalmaz a kerékpár biztosítás, így nem térít ilyen esetben."Kiterjed-e a biztosítás arra, ha elesek és összetöröm magam?"
Igen, az Opti és Maxi biztosítási csomagunk már balesetbiztosítást is tartalmaz. További részleteket a biztosítási feltételek X-XII. pontjában olvashatnak."Mi számít professzionális illetve normál kerékpár használatnak?"
Professzionálisnak a kifejezetten versenysportra használt kerékpárt tekintjük."A kerékpár biztosítás baleset biztosítási része abban az esetben is él ha már van külön egy másik (Aegon-os vagy más biztosítónál kötött biztosítás) életbiztosítás?"
Bármennyi életbiztosítást lehet kötni, és ezzel növelni az igénybe vehető szolgáltatás összegét."Össze lehet-e vonni ezen biztosításban szereplő életbiztosítási részt a már meglévő (Aegon-os) életbiztosítással? Tehát a kerékpár biztosításból kivenni az életbiztosítást (mivel már van egy meglévő Aegonos életbiztosítás) és így kedvezőbb díja lenne."
A két biztosításnak nincs kapcsolódása egymáshoz, így nem."Országúton/főúton történő kerékpározás során nem önhibából adódó baleset esetén is megtérítik a keletkezett kárt? Mivel ha jól tudom a KRESZ nem engedi ezt, de sportolás céljából csak ilyen utakon lehet edzeni."
Igen, megtérítjük, nincs ilyen kizárás.Honlapunkon megtalálhatók a csomagok részletei, illetve online, bankkártyás díjfizetéssel meg is köthető a biztosítás. Fontos, hogy a szerződéskötéshez ugyan nem szükséges, de egy esetleges kár esetén kárrendezés csak akkor lehetséges, ha be tudja mutatni a kerékpár vásárlási számláját! Ezért őrizze meg feltétlenül a számlát, mert kár esetén fogjuk kérni Öntől és számla hiányában nem tudjuk rendezni kárát!
További kérdés esetén állunk rendelkezésünkre!
Üdvözlettel,
Aegon Ügyfélszolgálat -
hoffman_
nagyúr
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest