Hirdetés

Aktív témák

• eddie1978

senior tag

Elindult a hangya, hogy újítani kéne a 20 éves Cannondale országúti vázas ss melóbajáróst. Még nem tudom, hogy épített lesz-e vagy egészben veszem meg.

Jelenleg egy cyclocross gép van előtem, mint megoldás. Jó-jó az egysebi, de most váltós kell. Ja és tárcsafék. Van értelme vagy nincs most az kell. Melóbajárni és jobb időben gondoltam vonatos túrákra is esetleg az új géppel.
    Merida kiesik a korábbi csálé vázzal való rossz emlékek miatt. Pedig vannak egész jónak tűnő gépeik.
    Olyan váz kell, amin van sárvédő/csomagtartó rögzítési lehetőség.

Cannondale lenne a tuti, de egy tárcsás cx váz kb fehér holló kategória. Egyet láttam valahol kenyában ebayen mostanában. Egy 2004-es váz volt, pont 60-as a méretem. Most nézem van fent megint egy sorozat 47-58cm-ig. Ennek meg a tárcsarögzítése IS. Ez nem tudom jó-e vagy már nem használják? Mostanában inkább post mount-ot látok többnyire új bringákon. Tényleg elterjedtebb?
    Van sok vázat is áruló márka. Kinesis-t néztem még. Ebből kb 150 papír lenne a váz, egy alap cx bringa meg már van 300-tól. Majd kalkulálok, hogy az alkatrészek mennyibe lennének még.

Aktív témák