Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Tilos csavarhúzóval alányúlni, azonnal tönkreteszi a gumit!!!!!!!!
Ezzel az eszközzel lehet leszedni: [link]
Használata:
12 óra állásba behelyezed az egyiket, a következőt 2 óra állásba, a harmadik 4 óra állásba és le fog ugrani azonnal!Visszafelé nehezebb lesz egy kicsit feltenni. Bevizezed, vagy benyálazod a fékfelületet és akkor fel fog könnyebben csusszanni.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Toomy
senior tag
válasz ludsimon #38147 üzenetére
Persze, hogy elismertük L.A.-t, de így utólag, hogy kiderült, hogy Ő a minden idők legkifinomultabb doppingosa (azaz egy kokszmatyi) egy komplett orvos brigáddal a háta mögött. Így már számomra is megkérdőjelezhető a teljesítménye. Én még a rákos mivoltát is kétségbe vonom, bár ez inkább "urbanlegend". Vajon miért nem akart védekezni a vele szembe felhozott vádakkal? Hallgatás beleegyezés. Szóval ezek után Neked még Ő a példaképed? Példaképet szerintem úgy szoktak választani emberek, hogy minden szinten felnéznek rá.
Amúgy a 7 elvett győzelmét nem véletlen nem kapja meg senki. Ugyanis abban az időben tényleg mindenki tolta a cuccot. Ezt ma hallottam a rádióban. Bár ma is ugyan ezt teszik, ami majd ismét csak 7 év múlva lát napvilágot. Igazi rabló-pandúr harc ez kérem szépen. Sajnos az élsportban olyan pénzek forognak kockán, hogy sok mindenki bármire képes érte. -
belaazallat
addikt
-
rii
nagyúr
válasz belaazallat #38154 üzenetére
jesszumpepi!!!!!!!!
(edig is fostam a 4 sávosokon .. és a táskám tetejére is tettem lámpát (pont a kaminok miatt, de ez durva)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
lecsokolbi
aktív tag
Halihó
Itt egy kis albumocska délutáni nyálcsorgatásra
Nem az enyém mielőtt valaki megkérdezné(sajnos )A képek viszont az enyémek
Eladó a bicajocska. nyár elején pakoltatta össze, pl fékek úgy lettek rendelve Svájcból
200km van benne mindössze
6200gramm
650000Ft(ha tudtok olyat akinek nem számítanak a számok és tervez venni szólhattok nyugodtan)
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
Manitou
veterán
válasz lecsokolbi #38161 üzenetére
Az a nyereg nem lehet túl kényelmes
-
gooool
őstag
A héten végre sikerült vennem nagyon olcsón LOOK pedált, így végre kipróbálhattam a cipőt is, amit régebben vettem. ( Összesen 6000Ft-ból megvolt a kettő )
Az oldását most még a legkisebben hagytam, hogy ne érjen meglepetés, de a mai 110km-es körön egyszer sem okozott kellemetlen pillanatokat, pedig sokszor kellett kilépnem belőle. Valahogy ösztönös a mozdulat.Így a mai tekerésem:
110km, összidő 4:29:11.
Nagyon rossz volt, a heti 4 atlétika edzés után elmértem kicsit a dolgokat, ezért sehogy sem állt össze a kör...Üdv, Balázs
-
lsebestyen
addikt
Én is mentem délutáni levezetésnek egy karikát. Sajna májusig minden szombaton negyed2-ig suliba vagyok A track Amúgy ma baromi jó idő volt, de azért anya ijesztgetett h nagy zuhé lesz, de időkép alapján bevállaltam...Mondjuk az autósok no comment...Bár amióta országútival nyomom, azért komolyabban vesznek, de kiszámítani már nem tudják, hogy mennyivel megyek. 50-es tempónál kivánszorog elém, én meg nyomhatom a satuféket...Legjobb az volt mikor 40-es táblánál megyek 43-al, és mellettem kb 70-el húz el a kocsi
-
belaazallat
addikt
válasz csabi94 #38159 üzenetére
Ha megnézed alaposan a linkelt videót, akkor látod, hogy a kamion és a vontatmány szöget zár be. ez eredményezi a megnövekedett holtteret.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
_seth_
veterán
Scott Contessa 50, ilyet vettünk páromnak így a jövő szezont már jól kezdjük
3x8-as teljes shimano szett, acera váltók, az állapota a hajtásnak is rendben van. A vázon 1 hiba, a teleszkópon szintén 1 festékhiba van csak. Avid sd3-as fékeimet rá is tettem. Rigida felnik voltak rajta (zac2000, cyber 10) de az egyik fekete a másik ezüst így eléggé furán mutatott ezért a meridám eredeti alexrims kerekeit raktam át. Streetcoach lámpaszett van rajta, az első lámpa nagyon erős, majdnem mint egy autó fényszóró (halogén izzó + 6 db ceruzaelem). A gumik még a gyári scottok, de már az első csereérett.Ezt a fogaskereket hogyan lehet leszedni? Hagyományos shimano racsnileszedőm van egy az illik is bele de a szokásos módon nem történik semmi, inkább hagytam is mert itt más lehet a megoldás. Kerékcsere miatt kell átraknom.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
rétisün
veterán
válasz _seth_ #38168 üzenetére
valószínűleg ez már kazettás agy, itt a külső záróanyát kell lehajtani, úgy lehet levenni a sort a kazettáról.
ha a racsnileszedőd (ami ezek szerint inkább kazettaleszedő, mert a kettő azért különbözik) jó hozzá, akkor elvileg le kéne tudnod hajtani, a sort kell hozzá rögziteni, akár satuban, akár ilyen láncos kulccsal.[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
csabi94
őstag
válasz belaazallat #38167 üzenetére
Való igaz.
(#38169) rétisün:: Satuban?
Kis ügyességgel ilyen láncos kulcsot csinálhat amúgy magának az ember otthon, nekem ingyen volt.[ Szerkesztve ]
-
-
mickemoto
őstag
Sebességmérővel kapcsolatban: Miért van az hogy nem a megtett út és az eltelt idő szerint méri az átlagsebességet.Példa: 1ó13p alatt 25.84km és 21 km/h-átlagsebességet ad.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz mickemoto #38173 üzenetére
1. verzió: Rosszul van beállítva
2. verzió: Csak akkor mér, amikor mozogsz. Tehát ha tartasz 10 perc szünetet, akkor azt a kmóra nem fogja számolni.Szerk: bár megjegyzem, amit írtál példát, az pont jó eredmény ad. 1ó13p az ugyebár ~1,22 óra, 25,84 leosztva 1,2-vel meg 21,1
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
fpeter07
veterán
válasz lsebestyen #38166 üzenetére
Szombaton iskola? Ez a két fogalom nem fér össze sehogy se.
-
lecsokolbi
aktív tag
Van egy pár eladó új alkatrész nézzetek be:
Shimano XT Dual Controll fékváltókar
Shimano XT hidraulikus tárcsafék
Shimano XTR FD-M970 első váltó
Shimano XTR RD-M980 hátsóváltó 10es![ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
csabi94
őstag
9-en elmentünk túrázgatni a Vértesbe, és úgy alakult, hogy egy ág miatt felcsavarodott a váltóm, de úgy, hogy mindenki azt mondta, hogy ilyet még nem látott. Sajnos nem fotóztam le, de a lényeg az, hogy az utolsó ~15 km-t fixiként nyomtam le, és az utolsó 12 km-en a "fixim" egy fokozattal feljebb váltott magától, és úgy szorult a lánc, hogy onnantól 170 feletti pulzussal kínlódtam haza magamat.
A lánc annyira feszült, hogy elérte a 0,75-ös nyúlást mire hazaértem, pedig 45 (!!) km van benne. Lánc, váltó, váltótartó fül, esetleg pár küllő: KUKA
Asszem egy darabig állni fog a montim, mert nincs pénzem új váltóra. Viszont ha valakinek van elfekvőben 8 sebességes váltó, akkor írhat pü-t. -
coqito
tag
válasz ---Lasali--- #38105 üzenetére
Még sajnos nem sikerült eljutnom a kerékpárboltba viszont találtam itt az albérletben motorosfűrész lánckenő olajat (ISO VG 68 szabványnak felel meg). Egy egészen használható állagú majdnem hogy méz sűrűségű olaj. Azt írja rajta hogy jó tapadású és megfelelő kenést biztosító csoda. Színre olyasmi mint a műszerolaj. Érdemes lehet ezzel megpróbálni a téli kenést?
csabi94:
Azt a műbánatos ... rendesen leamortizálta a váltót az az ág.[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
válasz csabi94 #38183 üzenetére
Még jó, hogy többen voltatok, mert nálad tuti nem volt láncszem kinyomó Tolhattad volna hazáig Én azért megálltam volna visszakotorni 1-el lejjebb azt a láncot.
Szerencsém van, hogy tegnap is jól kipedáloztam magam, mert ma beköszöntöt a csúnya bánatos esős szitálós őszi idő. Nálunk reggeltől szitál egyfolytában... Na majd a jövő héttől ismét jobb idő lesz.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
A tököm tele volt, a lánc meg elhajlott, úgyhogy nem érdekelt, hogy még nagyobb kárt teszek benne. Ha 6-osban jól működött volna, leraktam volna oda, de úgy kezdtük, és ott meg autómata váltóként random rakosgatta 6-7-8 között, ezért nem álltam meg lejjebb rakni. Még örültem is neki, hogy felrakta 5-ösbe.
Amúgy az a poén, hogy 200 ilyen váz van az országunkban, és nem lehet hozzá kapni váltótartó fület, úgyhogy Zozóét leszedjük majd mintának, és gyártatunk egy párat valami jó szakemberrel.
[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
Az outi bringámhoz mikor nyáron új koszorút és láncot vettem, akkor 2db láncot is vásároltam, hogy cserélgetem őket. Elsővel mentem 4000-et, utána feldobtam a másik újat majd azzal is 4000-et hajtottam, utána 2000km-re visszadobtam az elsőt és akkor esett bele a láncnyúlásmérőm (nem tudom melyik, mert ezen csak 1 kialakítás van). Majd vissza a 2. lánc lassan abba is belepörög a 2000km.
A kérdés az hogy vajon kibír e a koszorúm még 2 lánc szettet vagy inkább most már csak 1-et vegyek hozzá?
Az első lánctányérokban most már 35000km van. Jövő tavasszal kap egy integráltat, mert már nagyon kíváncsi vagyok a négyszögtengelyes után, hogy mi a különbség[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
Az OCTALINK és az INTEGRÁLT között mi a különbség? Mert a BIKEMAG-on van most egy igen olcsó új ULTEGRA 39-52 22000-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
-
rétisün
veterán
mifelénk csak a déli szél fújt, jól le is fárasztott, bár ebben szerepe lehet az egy hét kihagyásnak is
(#38189) Cathfaern: integráltnál is számolhat a középcsapággyal pluszba, mert egyáltalán nem biztos, hogy kap mellé, főleg használtnál....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rii
nagyúr
ha érdekel valakit
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
lorcsi
veterán
mekkora brutál villákval van szerelve ez a speci ú
Mani: menyni körül lehet árban? 500 ?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz lecsokolbi #38161 üzenetére
Egyik ismerős megvette a Speckót, ha lesz rá alkalmam megülöm a lovat
- Mindenki hazudik! -
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest