Hirdetés
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz distvan1 #33094 üzenetére
Ez nem egy ilyen, 180 körüli, büdös, enyhén sörhasú csávó, elöl kopasz, hátul herkules séróval?
Ha igen, ilyesmi tájban nyomatja a felest a picurban, pennyvel átellenben....
Szerk: rákerestem iwiwen, ez az életben nem lakott erre....téged átqrtak.. és ez bizttos h nem tetovál, max a napiszarra... pláne nem egy Edenberryben.
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
D@ni88
addikt
-
DeltaPower
addikt
[link] hát erre nem találok szavakat... hogy lehet valaki ennyire dilettáns barom?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
Varrógép szerelő van-e itten?! Olyan aki ránéz, azt megmondja h érdemese vele foglalkozni!
Nem pedig 20-30 ezerért megcsinálja, és kb 1 évig jó...Ez egy noname 5-10 év körüli Yamata vagy mi...
Aztcsinálja h nem hasítja bele a cérnát az anyagba....
Tehát megy műxik, kattog, húzza a cérnát, de nem varrja bele...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bsh
addikt
egy több, mint fél éve lejárt hirdetésemre miért ír valaki szerintetek? komoly vételi szándékkal mit gondol az ilyen, miért lett érvénytelenítve a hirdetés? magas ez nekem.
afibernetinvifos meg ...pjon le, hogy már megint nincs otthon netem, nem igaz, hogy nem bírják úgy kiépíteni a hálózatot ott felém, hogy ne szálljon el az elektronikájuk átlagosan 2 havonta. az új ügyfélszolgálat meg még meg votl sértődve, hogy bejelentettem, ezen kívül meg se kérdezték, mi a baj (mert látták ők is egyből...). áhh, kocsogok mind. szerk: jé, ahogy ezt írtam, ránéztem melóból a gépre, és most már van net... :S a szerelők már annyira ismerik a szitut, hogy kérdés nélkül teszik a dolgukat[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Na erre számítottam, most mondjam meg Mutternak, h ezek a kis pöcsök nem értenek hozzá?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
DeltaPower
addikt
Én előre félek, a 3M/768k netemet december 1-től cserélem 8M/1M-re, kíváncsi leszek, a tisztelt szolgáltatóm mit lesz képes bénázni vele...
szerk: ez valami tendencia, hogy arányban kevesebb uploadot adnak az új csomagokhoz, vagy csak szarul van kiépítve az infrastruktúra és nem bír többet?
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
faragojof
őstag
válasz Norb3rto #33103 üzenetére
"Veszélyesnek azok az ebek minősülnek majd, amelyek a múltban már okoztak, vagy a jövőben okozhatnak fizikai sérülést."
Ha a kutyáim nem lennének potenciálisan veszélyesek, akkor a k@rva svéd egyetemisták széthordták volna már rég a házat. Meg különben is! Miféle meghatározás ez??! Honnan számít a fizikai sérülés?? Egy megharapott boka ami vérzik, vagy egy letépett fél arc, ami meg már nincs is??!! Egy öleb a statisztika szerint több fizikai sérülést okoz, mint egy un. "harcikutya". Egy újabb összecsapott, szabályozatlan fércmunka ettől a dilettáns gyülekezettől! Megnézném Marinéni arcát, amint kifizeti csiripahuája vagymiazannyjaazatörpeizé után az évi húsz rugót!!
"Veszélyes ebnek minősül" Tördeljem ki a fogait annak a szerencsétlennek???
Na megint kár volt fölkelni! Az ilyen parasztok rontják el az ember kedvét már korán reggel...Hun egy nagymellű nő...
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Pontosan. Hisz az nem az ő kutyája. Csak beszökött az utcáról. Ha kell, a szemed láttára rugdossa ki az udvarból.
Valahol Budapest mellett van egy falu. Csak pitbullokat tenyésztenek harcoltatni. Ott szerinted hogy lesz behajtva az ebadó? Ki megy oda kutyát összeírni az önkormányzattól?
Soha ennyi vakvezető, mozgássérült segítő kutya nem volt még papíron Mo-n, mint amennyi most lesz. Az én kuttyaim nem tenyésztésre lettek idehozva. De nehogymár kiheréltessem őket, mert akkor más kategóriába esek a díjfizetésnél??! Különben is. Egy Cane Corso herélten is letudja valakinek harapni a fél karját! Akkó mi van?
Remélem valami politikusé lesz..."Formicate Under Command of the King,,
-
csaszi72
senior tag
válasz faragojof #33122 üzenetére
má most el kéne kezdeni papírokat gyártani meg eladni, mielőtt még egyáltalán lenne ilyen
tutimeggazdagodás!!!!!!axem meg sem buntethetnének legalábbis okirat hamisításért, mert egy nem létező iratot nem lehet hamísítani.
max csalás a vád[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bartucc
addikt
Eladó 4670/3850/3870/9600GT/8800GT-t keresek
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #33127 üzenetére
harmincezeré?! miért ilyen drágán? tán ez is gyenge szektoros?
-
distvan1
tag
válasz GrandeP #33101 üzenetére
Biztos,hogy ott lakott,többször is voltam nálluk...
Régen többször is bizniszeltünk,telefonok,számítógépek...házi mozi...Ott utánad,a kocsmában?
Ismerem a tulajt,majd egyszer lehet benézek a fényképével...Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
csaszi72
senior tag
válasz GrandeP #33137 üzenetére
Esetleg egy MÉRGESSÁRKÁNYt!!!!!!
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
distvan1
tag
Jól felugrottak a winyó árak tényleg
Most nézem,4000ft körül is lehet akár a 80gb-osSzeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest