Hirdetés
Aktív témák
-
Rics22
tag
Skacok...kéne egy kis segítség.
találok valahol takarkékos fórumot?
netbankal lenne konkrétan gond...vagy aki jártas,tagja az örkényi tksz-nek,írjon már rám..
KöszBGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #38005 üzenetére
Én akartam venni akciós skót viszkit a teszkóban, de úgy jártam vele mint Csézer a vinyóval Így maradt a jó öreg Mr. James Beam
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
FAIL
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
TeeBee73
veterán
válasz faragojof #38008 üzenetére
Remélem, webkamera van. Online közvetítést kérünk!
MOD: (#38011): Szlovi:
A vízbül veA kólából veszi kija kokalyint. Á' lá Buci. Teccikérteni?MOD2: (#38013): daninet: Viszkibe kólát? Ennél már csak az a nagyobb aljasság, amikor édes vörösborral keverik.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #38015 üzenetére
Reggeltem az új helyre, amit daninet kreált, aztán egyrészt nem jön emil, de ez gondolom a freemail hibája, amit a regisztrációkhoz használok, illetve Ramius mondta, hogy az emil nem szükséges ahhoz, hogy betudjak lépni, ezért megpróbáltam, de nem enged be, de nem mond semmit, hogy mé nem, csak visszadob a bejelentkezőképernőre...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Agyasima
őstag
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Maxon
tag
Ma be fogsz rúgni, mint a szamár,
Holnap olyan leszel, mint a lajhár.
Sarokban csak azért fogsz állni,
Hogy kapaszkodva tudjál hányni!
B.U.É.K.!!! -
DeltaPower
addikt
Na kérem, boldog új évet minden topiclakónak, és megfelelő mennyiségű (tehát rengeteg) alkoholt ma estére
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
Még mindig szar?
Nálam működik a ki-belépésmod: azért nem enged be, mert nem lett jó a regelés. Legalábbis a taglistában nem szerepelsz.
ha van nem freemailos címed, akkor próbáld meg azzal szerintem[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
poffsoft
veterán
válasz God Vazzeg #37911 üzenetére
megnézem, hátha.... mod: megnéztem, nem segít..... ezeken rég túlvagyok...
Monnyuk guglit már kivégeztem ezügyben....
faragojoe: ????? pin@,pin@,pin@,pin@: látod, egész nap gyakoroltam....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
Hát hála istennek ott még nem tartunk, hogy magyarázkodnom kelljen pont neked, de azért hidd el, megvan az oka, hogy van egy ilyen mail fiókom is. Egyébiránt abban egyetértünk, hogy egy foshalmaz.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
akkor ide is ...
-
Devid_81
félisten
10es skalan ki mennyire reszeg?
...
-
Devid_81
félisten
En is kettes fokozatra kapcsoltam...erosebb meg lehet,de csak ovatosan mert nincs kedvem szakado esoben sehova menni...pedig otos szintnel beindul bennem a menjunk maa valahova feeling
...
-
-
-
Devid_81
félisten
Buek!
...
-
aXXon
őstag
válasz Devid_81 #38036 üzenetére
Ebben az esetben kéz és lábtörést!
Hja és ha nem nagy kérés, majd számolj be az eredményről, meg a lehetőségekről, ha másnem, privátban, érdekel a téma.
-
aXXon
őstag
Első!
BUÉK!
-
tááo
aktív tag
BUÉK
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
TeeBee73
veterán
B.Ú.É.K.!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Rics22
tag
ja,üdv mindenkinek '12-be
én is várom ide is akár a beszámolótBGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
george11
addikt
mattra pálinkáztuk mgaunkat a sógorra
viszonláts holnap szerintem nem lezsek"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
tibibi
őstag
B.U.É.K
benzinkutakat kerüljétek -
GrandeP
addikt
EEEEELLLLSSSŐŐŐŐ!!!!
BUÉK waaaazzze!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest