Hirdetés
Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
Havi FAIL!
(Ha még nem lett vóna'.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
george11
addikt
válasz Szlovi #30002 üzenetére
Nekem az elsőzés nagyobb öröm volt, de az meg már úgylátom nem divat
mod: üzenem Daninetnek, hogy rábaszott, mert ő akart lenni a harminc csilliomodik.
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
EEEEllllllssssőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
popp
aktív tag
Hol vannak olyan boltok Kecsón, ahol bőrkabátot lehet venni?
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
daninet
veterán
én webshopban vettem, kb 10ezerrel volt olcsóbb
szerencsém, hogy modell alkat vagyokNa gyerekek.. jól becoptam a tápcserével. Régóta szenvedek csajom gépével (random fagyás, újraindulgatás, néha fél órát homokóra van egérmutató helyett mielőtt lefagy)
mindenki egyöntetűen mondta, hogy táp gond lesz (nem, nem csak itt, nektek nem hiszek táp ügyben )
megvettem az új tápot mert kölcsönkérni senkitől nem tudtam, és folytatja az újraindulgatást.
Memtest hibátlanul fut. Ami maradt: proci, lap, vinyók, videokártya
mi legyen a következőMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Most miafaszt kezdjek veletek?
eseménynaplót kicsit később megnézem megyek hozzáMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
válasz daninet #30009 üzenetére
Nézd meg a vinyó mazzagjait, meg a vinyót is.
Én anno optam ilyennel. Kábel szaródott, hol volt kontakt hol nem. Mire kicseréltem már a vinyó is elkezdett megfáradni, de meg sikerült menteni azért.
De előtte mossá lábat"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
válasz daninet #30009 üzenetére
Tápnak mi köze ahhoz h hogy dolgozik a winyo vagy renccer?! De most őszintén?!
Nem tudom, h kimondta neked de sikeresen eladott egy tápot!
Kék halál helyetti újraindítást kikapcsoltad már?! Az is lehet h simán driver hiba...
Vagy winyó, vagy túlmelegedés, vagy vírus, vagy user error..[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #30019 üzenetére
Monnyuk' annyi, ha nem stabil feszeket ad le terhelésnél megkattan a hdd vagy lap, vga vagy bármi. Idle is lehet tőle restart, ha nem p2 kategóriáról van szó. 1ébként nem tőlem vette, de simán lehetett volna táp gond is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
-
fero02
nagyúr
Fiú odaáll az apja elé
- Apa! A suliban a gyakorlatilag és az az elméletileg közti különbségről tanulunk, segíts!
- Figyelj fiam. - Odafordul a feleségéhez
- Kedvesem, ha most bejönne ide egy néger akinek 45 centis farka van és azt mondaná, hogy ad 5000 dollárt ha itt most lefeküdnél vele mit szólnál?
Nézd drágám, el vagyunk maradva a kocsi részlettel, a gyerekeknek ruha kell, valószínűleg nem mon......danék nemet.
- És te lányom?
- Apu 18 éves vagyok mindent ki akarok próbálni
- És maga drága mama? - kérdezi a 76 éves anyósát.
- Fiam az én koromban már nem válogathat az ember.
- Látod fiam, elméletileg van 15000 dollárunk, gyakorlatilag meg van három kurva a családban! -
Chaser
legenda
válasz GrandeP #30021 üzenetére
"random fagyás, újraindulgatás, néha fél órát homokóra van egérmutató helyett mielőtt lefagy" homokóra lehet mástól is, első körben azt célszerű kizárni amit a legegyszerűbb cserélni..táp, madzagok, aztán ha lap, ramok, vga is rendben levőnek tűnik lehet el kezdeni gondolkodni én így szoktam, bevált.
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #30024 üzenetére
Mondjuk nálam mindig van pár táp, szóval emiatt nem veszek. Kanóc is van, azzal is szokott copóka lenni. Meg x aktás esetek amit már több régi tapasztaltam. Megnézem a gépet, teljesen OK, hazahozom megáll a win betöltő képernyőnél Mindezt usb egér-billel..rárakok ps2-t akkor tovább megy aztán v elindul v lefagy..rárakok friss rendszert akkor meg semmi baja. Hogy ez mi a fakktól van pl fogalmam nincs.
-
faragojof
őstag
Random fagyásnál legtöbbször memória gond szokott lenni. Ha a táp a huba, akkor már el sem indul a gép. Jártam úgy, 5 voltos ágon indulásnál 5,3 volt. 1-1,5 perc után 5,4 volt. A gép azonnal megállt, mindenféle kékhalál nélkül. Alaplap chipset hibánál fordult elő a gondolkodós, kékhalálos móka. Ott meg az alaplapi hang- vagy hálókártya volt a ludas. De ha a lapon minden be van kapcsolva, a rendszer meg fölmegy, akkor meg legtöbbször driver hiba volt. Nálam. A kábeleket legutoljára nézem. Illetve meg hát ha szét kell szedni a masinát, akkor persze megnézem őket...
Most jártam így a gépemmel. Két és fél hónapja használom. Kicsi Giga G31-es lap. Hívtak, kellene LGA775-ös lap. Megegyeztünk, elkezdtem szétszedni a masinát. Illetve csak szedtem volna. A lapon a 12voltos négytűs csati, bele volt olvadva a foglalatába. Kombinált fogóval tudtam csak szétszedni. A lapon ki volt durranva a hálókártya. Új csatlakozó felforraszt, tápon a négytűs kicserél, hálókártya chipje leforraszt. Újra megy a lap. Persze eladni nem tudtam, de legalább működik... Itthon wi-fi van, ezért nem vettem észre a hálókártya kipukkanását.
"Formicate Under Command of the King,,
-
Ramius
őstag
Nos, ha már így benne vagyunk a mért nem megy a gépem témában akkor én is beszállnék. Probléma ugyanaz mint nemrég: hibaüzenettel indul. BIOS reset után megint csak hibaüzenet. Ha leokézom akkor megy tovább szépen, semmi baja.
A géphez nem lett hozzányúlva.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
faragojof
őstag
válasz Chaser #30030 üzenetére
Nem tudom, hogy mi volt a baj. De tényleg. A táp meg egy USP3430-as HKC. 2011. 4-ik havi. És mint mondtam, tökéletesen működik. Ki lett műszerrel mérve, sehol nincs benne zavar.
Ramius: Lehetne egy kicsit több infót a lapról? Biztos írtad már, csak ne kelljen már keresgélni, vasárnap van...
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Chaser #30030 üzenetére
A hálókártya villámos lehetett, a táp csati összeégése pedig egyértelműen a rossz kontakt műve, az pedig külön dícséretes a HKC-nak, h a védelem nem kapcsolta le (ja, mert lehet nincs is?! ). De hát inkább vegyé 5k-ért HKC-t, mint értelmes FSP 6-7k-ért (persze újonnan).
-
faragojof
őstag
válasz fero02 #30033 üzenetére
Ezt most miért a Chasernek írtad? És miért beszélsz róla úgy, mintha csak ez lehetett a volna baj? És miért nem kérdezel meg a dolgokról, mielőtt kinyilatkoztatod a tutit? Itt nálam egy valószinűleg általad nem ismert okból, nem működhet villámcsapott alaplap...
MOD: Ja, a tápot meg cseréltem egy nagyobbra, mert a régi tulaj rájött, hogy az kicsi.
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
Ha van valakinek rossz genius sw5.1 ht, a távirányítóját megvenném. Vagy tulajdonképpen bármilyen 4 gombos irányítót, ami nincs szanaszét kopva.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
-
faragojof
őstag
válasz Ramius #30041 üzenetére
Esetleg az elem foglalatát meg lehet még nézni, nem e ott van valami kontakt hiba. Kérdeztem haveromat, neki is ilyen baja volt a masinájával. (Abit is7) De a mai napig F1-el indul azt mondta!
GrandeP: Tényleg mindent? Dehát a Gyíkok a nyelvükkel szagolnak! Nem?
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
-
Ramius
őstag
A legújabb fejlemény: most már be se kapcsolt Úgyhogy apró darabokra szedtem, megtakarítom, aztán kérek egy vállalkozó egyént aki letesztelné a lapot
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest