Hirdetés
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Mekkora nagy kotsog troolok vagytok....
Megyek feljelentek mindenki személyeskedésért!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
daninet
veterán
Hú emberek, de szellősen pakolja a sorszámokat a fórum motor
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Gyíkot, ki bannolták, a pöcccccsbe!
-
bsh
addikt
a rosszakat el kell ítélni! bűnösök szenvedjenek![ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Segitsetek. Melyik modik nem szeretik a kecso topikot?
Nem tudok valaszolni egy kolleganak. Mert nem tartom oket szamon.
Viccen kivul.NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
akom
őstag
-
aXXon
őstag
válasz chipi-85 #50416 üzenetére
Most azért, mert téged igazoltattak és kérte a mentődobozt, már igaz a mítosz? Szerintem meg csak simán az igazoltatási procedúra része....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
gabe_
őstag
-
-
MODERÁTOR
válasz Ramius #50468 üzenetére
Az adok-veszek topikokban nem véletlenül van ott a nevében, hogy adok-veszek. Ez szerintem mindenki számára nyilvánvaló kell legyen.
Akit pedig ilyenért figyelmeztetem, nyilván tisztában volt azzal, hogy hol tette meg, amit megtett. De akkor innentől a te kedvedért, külön, aláhúzva, bele fogom rakni a "szakmai" szót is minden ilyen esetnél, és akkor nem lesz kérdés
Everybody lies.
-
aXXon
őstag
válasz Barthezz2 #50473 üzenetére
Ez a külön aláhúzva dolog meg nekem tűnik kicsit szőrszálhasogatásnak, még inkább gyerekesnek, de te tudod. Ez csak az én véleményem....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
A fiatal ZsorZs! [link]
-
aXXon
őstag
válasz Barthezz2 #50478 üzenetére
Nem vagyunk hozzászokva, hogy idejön egy moderátor és vicceskedik, nem alaptalanul. Úgyhogy nem értem, hogy miért kellett volna másként gondolnom, pláne, hogy miután lett neked szólva, rögtön meg is jelentél és megírtad a hozzászólást. De mindenesetre örülök, ha csak viccnek szántad, de a topik előzményeit és egy pár korábbi moderálást a topikban figyelembe véve, félreérthető voltál.
-
gabe_
őstag
Eksön van. Ciccentem a pattintós zsömlét.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz GrandeP #50481 üzenetére
Sok ronda huligán vagytok, kicsit felügyelet nélkül hagylak benneteket és ez a vége. Hát szabad így trollkodni? Na majd holnap szétcsapok köztetek. Már egy kicsit se dolgozhat mellettetek az ember.
Ja holnap megyek sörengzeni. Mondjuk kocsival, de legalább nem csak fél nyolcig vagyok elengedve mint
GrandePegyesek. -
csaszi72
senior tag
válasz WunderKinder #50490 üzenetére
Necces az a félnyóc is.
Egyébként holnaptól jöhetsz mellettem dógozni!
Festés,mázolás,tapétázás.
sör és jó társaság a bérezés. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
aXXon
őstag
válasz Barthezz2 #50485 üzenetére
Elolvastam újra és újra, amit írtam. Melyik szavamból vélted kilátni, hogy gond lenne?
-
Norb3rto
őstag
- Anyu, anyu fáj a fogam!
- Verd ki
- Kivertem, de mi lesz a fogammal?- Ronaldo! Számolj el 15-ig.
- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14,15.
- Hé, kihagytad a tizenegyest.
- Tudom. Általában kihagyom.Ronaldo és Messi beszélget:
- Találkozunk a fináléban..
- Oké, nálad vagy nálam nézzük?Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
válasz GrandeP #50482 üzenetére
Látod már akkor is széttéptem a Kraz kerekét, mint üzbég paraszt a gombosharmonikát
Csak lapítva jegyzem meg, hogy (most) nem kaptam bant. Sőt te sem . Kíváncsi lennék mit írt gyík
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
válasz WunderKinder #50502 üzenetére
????
mondtam, pívó & társaság
tényleg dolgozni köll
upsz mire ezt begépeltem már csak hazai sör maradt
import csattos elfogyott
HUKK
OTee megmodhatja nem szarra gurítunk Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #50502 üzenetére
- Te gazsi! Neked milyen munkahelyed van?
- Semmilyen.
- Ott ne hagyd !!!"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz WunderKinder #50505 üzenetére
Sör. Beer. Bier. Biera.
-
MODERÁTOR
-
TeeBee73
veterán
-
aXXon
őstag
válasz Barthezz2 #50507 üzenetére
Nem, nincs gond, és nyugodt vagyok, de tényleg, tökre. Csak szerettem volna rávilágítani, hogy ez itt nem jellemző sajnos általában és ez miatt félreérthető volt az írásod. De örülök neki, ha van humorérzéked és azt meg is csillogtatod nekünk Részemről a téma lezárva
-
aXXon
őstag
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest