Hirdetés
Aktív témák
-
bsh
addikt
-
aXXon
őstag
válasz WunderKinder #49602 üzenetére
Áááááá, akkor talán még sikerülne is lelket verni bele
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
Namostakkor kérem tisztelettel.
Ezennel bemutatom a topic hivatalos(kopirájt meg ilyenek) gif képét.
Ezen összefűzött képcsokor hivatott prezentálni, hogy az anál intruder ideje lejárt. Vége a bontókalapácsból/orrfűrészből alakított eszközöknek. Megérkezett a rakéta korszak.
e:"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz fero02 #49606 üzenetére
éshogybekussolt mindegyik mi?
Lesik a netet hogy lehet hzilag kisrakétát készíteni(miért zabálom magam tele csípőskolbásszal este 10-kor, ha útálom a csípőset???? )
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #49611 üzenetére
na végre egy csillogó szempár
( többi maradi meg csak néz, hogy most milyen ez a wireless intruder )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz george11 #49612 üzenetére
Mondjuk szobatársnál itt egy 150cm magas zokszigénpalack. csak a megfelelö intruderfej kell a tetejére, meg egy lyuk az aljára, és ez az intruderek non plusz ultrája.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #49599 üzenetére
Erre nem reagáltam még, de nem bírom kihagyni. Neked bakki ahogy én látom évente 10 hónap uborkaszezon van
A szakértéses vonatozásba jön Gyík is, ez nem kivánságmüsör.
Lassan annyit poénkodtam a buzulással, hogy a nap végére még összejön, ha így haladok. Tudom, nem vagyok normális, és takarodjak inkább aludni.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #49622 üzenetére
Mer nem?
(tudod ebben a topicban azt kinézik ám, ha az ember nem akar kicsis más lenni, mint az átlag )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #49624 üzenetére
Hát segge mindenkinek van
-
csaszi72
senior tag
válasz God Vazzeg #49587 üzenetére
ez se lapos
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
Ehhh, bugyi
De ezt már nem lehet csak úgy "nah majd leszedem én rólad szájjal"
Mivel ha végre kiakad a helyéről akkor a rugó miatt, épp vissza csap és úgy orrbab.sz, hogy eltöri az orrnyerged
De azért én vállalnám, persze csakis megfelelő páciensről vagyok/volnék hajlandó leszedni....
-
TeeBee73
veterán
Ajjaj. Asszem' kapni fogom az "ilyenkorkellhazajönni?" szöveget...
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
alázógyík
addikt
Hirtelen teherbe ejtett Indiai bevándorló leányzó?!?
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #49640 üzenetére
Egy csillámpónit egzotikus nemi betegséggel? Van ízlésed.
-
Norb3rto
őstag
-
chipi-85
senior tag
válasz WunderKinder #49640 üzenetére
A csillámpónit gondolom díszdobozban,de az egzotikusat hogy adja át neked??
-
bsh
addikt
nem tudtok valakit, aki ért panasonic telefonközpontok programozásához? lenne egy fél órás meló. számla kell!
-
OTee
aktív tag
Van 1 telefonszerelő haver, ha kell küldök számot.
Panaskodikban eléggé otthon van.OTee
Ps: PÜ ment
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
chipi-85
senior tag
Balázsékat (morning show) hallgatta valaki?
[link]
Kirúgták a buszvezetőt, talán ezért! Szép kis ország
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest