Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tüzi

    veterán

    válasz Qtya123 #17506 üzenetére

    Ez csak a vasfüggöny ezen oldalán jellemző.
    Volt, hogy a navi bevitt olaszoknál susnyásba, és derékszögben kellett jobbra fordulni, falu belsejében, jobbról balról kis gyalogos kerítés, szemben beton, előtte a szemafor, hátuljánál volt egy arasz, jobb oldalánál másik arasz, elejénél még annyi sem, de látták az autósok, hogy szenved a kretén, nemistudom, hét vagy nyolc autó tette duda, villogás, vagy mutogatás nélkül azonnal, egyszerre rükibe az autóját, és mentek hátra, hogy elférjek. Intettem nekik, ők vissza, és mindenki ment a dolgára. Anyázás, stressz nélkül.
    Így is lehet...
    Németeknél is ez van (érdekes mód ez a volt NDK területén kevésbé jellemző ahogy megfigyeltem), spanyoloknál is, portugáloknál is, de "akikről nem beszélünk" hát ott nem annyira jellemző ez. Inkább belédmegy, dudál és mutogat, hogy feltartod a nagyonfontosdolga közben, de az kurva élet, hogy tolatni nem fog.
    Ez van.

    Somatom
    Nálam tizből öt-hatszor ez van.
    Ha nem valami autógyár, vagy autóalkatrész-gyár, akkor már előre csekkolok mindent, még a céget is felhívom ha kell, mert vannak bajok a fejekben.
    Várom a német melót, kivi vagyok ott hogyan működik ez.
    Most éppen itt vagyok:
    [kép]
    A benzinkút melletti céghez kell mennem mint kiderült.
    Jelezve nincs, kaptam egy lehajtó-számot, és egy helyrajzi számot (igen, voltam már a helyi polgármesteri hivatalban a földügyi osztályon alkalmazott, tudom, hogy hol a telek :W )
    Cégnév a megbízásban:
    Ind. Mechanica de Extremadura SA
    Ebből nekem ki kellett találni, hogy a cég neve
    Imedexsa
    Szerencsére, az a helyi földhivatali pályafutásom végén kristálygömböt kaptam a kollégáktól, és amit megkérdezek tőle, arra mondja a választ.
    Nagyon cool cucc.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák