Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Nordik #17299 üzenetére

    Nem gondoltam, hogy ez van a CNC területén. Ismerősöm nincs, akitől közvetlen és hiteles(ebb) infók jönnének, a fehér zajból meg hozzám is annyi ér ez arról a szakmáról, hogy jó pénz van benne.

    Én a mostani főállásom pozíciójában jól megvagyok, itt van mellette ez a beugrós kamionozás is, de sajnos semmi sem tökéletes, így ez sem. Mivel jó a hely, sok ejtőernyős/protekciós szeretne ide kerülni és egy bizonytalanság az egész, hogy mikor jön egy erősebb kutya, aki miatt kipattintanak nálunk valakit másik pozícióra.

    Na a másik pozíció irodás munkát jelentene H-P, amit nem szeretek. Nagy vívódások lennének bennem az biztos. Kezdjek főállásban kamionozni, kerítve valami 2/2 helyet és akkor elmondhatom magamról, hogy szeretek valamit a szakmámban és a pénz megfelelő.
    Vagy elfogadni az irodai dolgot, amiben meg az lenne a jó, hogy megszakadni egyáltalán nem kell (napi épphogy 8 óra, vagy annyi se), covid álló, válság álló, mindenálló. Bevétel úgy 450-500 nettó körül lenne, a bejelentés teljes. Sok-sok előny így leírva, de ha benne ülsz és minden porcikád ordít hétfőtől péntekig, hogy ez nem a te világod, ez nem te vagy, akkor nem is olyan egyszerű a képlet. Tudom, mert 4 évig csináltam ezt.
    Egyik oldalról ott a józan ész, hogy a felsoroltakért sok-sok ember összetenné a két kezét, a másik oldalon meg ott a beállítottságod/személyiséged, ami megnyomorítva érzi magát ott, abban a munkakörben.
    Persze lehetne azt mondani, hogy fogadd el, nézd a racionális oldalát, de van akinek ez az "elfogadás" jobban megy, van akinek nem. Sajnos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák