Új hozzászólás Aktív témák

  • fesii

    aktív tag

    Nálunk csak a felét állja.
    Fizuba stresszbe munka körülményben egy kicsit visszakanyarodva. Ha jól gondolom itt mindenki gyerek nélküli. Ha van gyerek azért úgy lehet más is a szitu szenvedtünk párommal a munkahely kereséssel, nem keveset.
    (saját vélemény) Én akármiből is összeszedek egy melós fizut, de egy csajnak vagy nagyon talpra esettnek kell lenni vagy sok papírja kell legyen. Átlagos magabiztossággal érettségivel nekünk kemény menet volt hogy ne 100-150-el dobálozzanak, csak mert 8-4-íg tud dolgozni. Arról nem is beszélve hogy ugye nálunk olyan opció nem nagyon van amikor én maradok itthon a gyerekkel mert épp beteg. Ergo sok lesz a táppénze.
    Ha viszont még mindig elkellene osztanom a fizum (8kornyeke) akkor sem élnénk annyira szarul, de az anyagi es lelki biztonság es békém az a párom 300koruli fizujábol van. Ami általában megy félre.
    Szerintem sokan ott rontják el a dolgot hogy az asszony csak maradjon otthon majd én megkeresem a kenyérre valót. Aztán ha egy ponyvas 6-7 körüli pénzt elosztod akkor az már nem hangzik valami frankòn.
    Aztán jön a kiégés kiszolgáltatottság stb… Ilyen esetben nem igazán értem miért nem mennek be egy gyárba mind2 aztán az ossz bevétel ugyan ott lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák