Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    válasz zsid #10652 üzenetére

    Naigen, nem vettem a GKI-t es meg figyeltem is, viszont errol nem tudtam. Az volt meg, hogy 1 percet meghalado sebessegtullepest regisztral a tacho, azt viszont nem, hogy percen belul is regisztral.

    A sebesseghatarolo sajnos nem er semmit, mert en nem azert hajtok gyorsan, mert nyomom neki, hanem azert, mert a tempomat tulguritja a gepet es mire eszreveszem, hogy tul gyorsan megyek es rafekeznek, addigra rairja a kartyara. Most ez kifejezetten szopas, mivel regi DAF-fal vagyok es ennel alapertelmezesben 7 km/h a kulonbseg ameddig engedi belassulni, illetve tulgurulni (az ujaknal le lehet ezt venni 3-ra, de en 5-on szoktam hagyni), ami azt jelenti, hogy felrakom 85-re es ha nem allitom at minden inditasnal (es sajnos van, hogy elfelejtem), akkor 92-ig engedi gurulni es ekkor jon a gyorshajtas. Most levettem 82-89-re, erre meg villognak mogottem a buzik...

    Mondom is, hogy mit jelent a DAF-ok kozotti kulonbseg a gyakorlatban: ket het alatt lett 5 sebessegtullepesem, mikozben korabban 9 honap alatt 2.

    Eddig annyira nem foglalkoztam vele, mert nem tudtam, hogy ennyire vastagon fog a ceruza, de ez igy tenyleg nem vicces.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák