Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    Ahol kondizok oda jár ~10filippinó.
    Kicsik egyik sincs 180cm felett, aranyoksak szoktunk dumálni: A helyi gyárban ~80an vannak mind 18-30 közti férfi. Jönnek még. Jól érzik magukat nagyon nyugis, tiszta! magyarország. A fizetés jó. Unatkoznak szabadidőben nagyon nincs mit csinálni így munka vonalon nagyon rugalmasak és amennyi OT van annyit vállalnak. Szállással, céges étkezetésel is elégedettek.
    Érdekes, hogy míg a magyar gyári dolgozó túlnyomó részt sír a 12hs műszak meg a potlékkal 360netto miatt ők elégedettek. Tény kapnak ingyen szállást amit a magyar munkavállalók nem.

    Rendesnek tűnnek, nekem szimpatikusak nem lepődőnék meg ha lenne jópár házasság a köv "3évben". Az biztos, hogy a munkaerő kínálatot erősen bővítik a bérek dinamikáját megfogják. A bárhova lehet őket rakni, ha kiesik vki jelentkeznek!, hogy jönnének dolgozni szombat-vasárnap... miatt érthető ha a munkaadók őket preferálják.

    A fentit megemésztem. De a linkelt [link]el kapcsolatban nagyon erős ellenérzésem van. Az adómentességgel brutális versenyelőnyt adnának az indiai, pakisztáni, egyiptomi... munkavállalóknak a magyarral szemben. Mire föl? Persze értem nem kell a köv 5évben junior mert hozunk indiából mediort és adózás miatt még kevesebbe kerül... Még a már dolgozó junior/medior is gondba lenne. És itt nincs kecmec ez NER.
    Elfogadhatatlan.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák