Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

Na, mar meg is szoktam az i6 méretét. :) az pedig kifejezetten tetszik hogy felebresztesnel mondhatni kézre esik a power gomb. (Mutató ujjal élesztem fel, es balkezes vagyok).

BLACK!

Bazz ne legyél mar ennyire a "neved". Az egész fórum erről szól, a telefonokrol. Ha valamivel joggal kérkedhetek itt, az az, hogy milyen telefonom van. Hisz ez egy telefonos fórum. Persze, megirhatod a hozzászólásodat anélkül is, hogy más tudna, mid van, de személyesebbé teszi a dolgot, ha ez nyilvanvalo. Főleg mikor más topikokban kalandozol, es olyanokkal szallsz vitába, akik ezt vagy azt a rendszert szeretik, ilyen vagy olyan telefonra váltva. Ettől még lehet részben igazad, de nehogy mar pont egy telefonos fórumban legyen ez főbenjáró bűn. Kirakhatna ezer más dolgot is, autót, tag heuer órát, stb. Rossz irányból kozelited meg a kérdést, mert annak ellenére hogy felvagasnak tűnik, nem annak szánja a legtöbb.

A humorérzékedet meg ne is firtassuk. Amikor írtam, hogy milyen videó ez, se egy baleset, se semmi, még neked állt feljebb, hogy majd miattam osszetorod a kocsidat. :DDD

Bazz, az ilyen emberre mondjak, hogy nem veszi a lapot.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák