Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz #51177472 #85480 üzenetére

    3D valoban nem igazan szukseges. Keves a tartalom (bar bovul lassan), es legtobb ember proban kivul sosem hasznalja otthon.
    Ha megis kellene, akkor felejtos az ossze aktiv shutteres megoldas, igy csak az lg marad, eselvezhetobb is a 3D lmeny, nem fajdul meg a fej 2-3 ora utan.
    3D nelkul viszont manapsag mar alig kapni keszuleket, es sajnos ami van az is inkabb a gyenge kijelzojuek koze tartozik, igy ha megfelelo kell (tipus nelkul, mert most nem vagyok nagyon toppon melyiket erdemes venni a jelenlegi kinalatbol), akkor lehet, hogy 3D-t is fog tudni,m ert az altalanos kepminosege annak jobb.
    Plazma meg jobb kepi vilagu valoban, de nem alkalmas igazan olyan kep megjelenitesere amiben vannak statikus reszek (mint pl tv adas logo-ja, konzolos jatekok fix resze, stb.) mert ott beeg eleg gyorsa, ezert marad az lcd (mindegy, hogy led, vagy ccfl hattervilagitasu, bar ma mar szinte csak led van)
    Kicsit megneztem, es arkategoriajaban (150ezerig) ez az edigitalban , vagy ez jo keszulek.
    Ha picit tobbet tudsz meg kolteni akkor ez , vagy ez , vagy ez mert a nagyobb jobb (szinte nincs is tul nagy kijelzo foleg visszatekintve) raadasul jovo penteken black friday lesz extreme-eknel, es lehet, hogy meg a 150-es hatar kozelebeis beferhetnek ezek is.
    Ezeken kivulieket amik nem minimum 200MHz-esnek vannak irva (ami valojaban 100Hz, csak cmr, pmr, cmri..stb nevekkel illetik a mindenfele trukkoket amikkel magasabb erteket tudnak megadni, de a lenyeg, hogy a panel tudjon onmagaban is legalabb 100hz-et, ezert azokkal amikre csak annyi van irva, hogy 100Hz valmi az felejtos) nem szabd foglalkozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák