Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz Totheground #74413 üzenetére

    Az ilyen indexes és egyéb riogató oldalakon találni minden szart.... aztán hogy ezekből mennyi az igaz, azt inkább hagyjuk. Tökmindegy,bárhogy is van, rajta már nem segít.

    Ellenben szívesen utána olvasok, várom a linkeket, forrásokat, amikből te is az értesüléseidet szerezted (komolyan) :R

    sdforlife: Jobbulást neki. Valahogy én is egyre nehezebben viselem, hogy "hullanak" körülöttem az emberek. Nem rég az unokatestvérem 42 évesen, most az egyik szomszédom szintén 42 évesen (mondjuk ő gyakorlatilag kinyírta magát, ette a cigit, ivott, baromi rég köhögött, és akkor ment el az orvoshoz, mikor már nem kapott durván levegőt. Diagnózis: tüdőrák, egy ép négyzetcenti nincs a tüdején, 3 nap alatt meghalt a kórházban). Aztán ott az apukám testvérén a férje, ő meg nyirokmirigy rákos, már széjjel kemózták szegényt, nem tudni, mi lesz vele. Plusz tesóm keresztanyja is nem rég halt meg, sok évig volt rákos.

    Totheground: Én is azért "szóltam be szépen", mert asszony meg mint írtam többször, közegészségügyi járványügyi felügyelő. Más az igazság, meg más amit a honlapok többsége ír, és ezek csak néhány esetben fedik egymást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák