Új hozzászólás Aktív témák

  • DanielK

    addikt

    válasz Ragnar95 #68014 üzenetére

    Egyáltalán nem győzködök senkit. mindenki azt használ, amit akar. Csak a legtöbb i user meg azzal jön, hogy az az isten. Tudom, mert én is ilyen voltam. De rájöttem, hogy beérték őket a konkurencia telefonjai. Ha nem lép egyet előre az apple, akkor ez lesz a veszte.
    Elárulom, hogy a Mac OS-ből is kezdek kiábrándulni, amennyire kezd bugos lenni. A sima lion még egész jó volt, most meg szinte havonta jön valami update, hogy ezt meg azt kell javítani.
    Pedig azt is istenítettem. Egy a gond, hogy a babérjaikon ülnek, ahelyett hogy fejlesztenének.

    Én csak ennyit akartam mondani. Illetve ez által (hogy a konkurencia kezd felnőni), kicsit túlárazottá kezd válni. Addig amíg csak ios only dolgok voltak többségében, még ok hogy az exclusivitást ki kellett fizetned. Most meg egy 100e Ft-os Nokia lumia ott van, mint az iphone (bocs, csak lesz 1 hónap múlva).

    Ezer szónak is egy a vége, a 3 fő op rendszer már ugyanazokat tudják. Van ami ebben jobb, van ami meg abban. Mindenkinek el kell döntenie, hogy mi a fontos neki.
    Én lezártam.

    Az már másik kérdés,h lehet,h annyit nem ér meg valakinek az iPhone/nem engedheti meg magának, de ettől még lehet,h elismeri a tudását és ha megtehetné, azt venne... - ez a lényeg, hogy már nincs akkora fölényben tudásban, mint volt. Sőt lassan ez a platform lesz a legbutább.

    (#68024) madgie: +1. Az ipadem lassan 2GB-ra hízik mentésben. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák