Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    nos? hülyeség? szerintem nem is annyira.

    innen van: LINK

    Összegzés
    A három amerikai óriás táblagépes platformjai nagyon különbözőek. Az Apple zárt világában minden nagyon kimért, ezért kevésbé kell számítanunk kellemetlen meglepetésekre. Mondjuk kellemeseket is csak a következő rendszerfrissítéstől várhatunk, az Apple kis lépésekben adagolja az újításokat. Megbízható, ügyes rendszer, de az alkalmazások nem egymással kapcsolatban, hanem elkülönítve működnek, és a rendszer egy kicsit régimódi.

    Ennek a teljes ellentéte a Windows 8, amely nagyon modern, és a Microsoft a nyíltság mellett a maximális integrációt tűzte a zászlajára. Az alkalmazások képesek együttműködni; megoszthatnak adatokat egymással, vagy éppen a beépített keresővel. Előnye a régi felhasználói felület, hátránya, hogy az új viszont még kiforratlan.

    A Google brutális fejlődési tempót diktál, és az Android ma már az egyik legjobban összerakott táblagépes operációs rendszer, amely a lehető legmodernebb szolgáltatásokat nyújtja. Eléggé rugalmas, ezért többféle méretű eszközön futtatható. Nyíltsága miatt kiválóan együttműködnek a telepített alkalmazások.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák