Új hozzászólás Aktív témák

  • mave13

    őstag

    válasz Totheground #187974 üzenetére

    Én barátokkal, munkatársakkal másztam meg anno, szintén az 5. állomástól. Mi is tervezgetjük édesapámmal, hogy egyszer kimegyünk, és megmásszuk a hegyet. Nem tudom, összejön-e valaha...





    Ezt az Alfa-X-et már/még nem láttam élőben. Nagyon brutális cucc, ez már kissé túlzásnak tűnik.

    Az emberekben? Hát, olyan furák. Először, amikor kimész azt gondolod, hogy mindenki milyen nyitott, kedves, és segítőkész, mosolygós... Aztán rájössz, hogy ez csak illúzió, és amúgy mennyire zárkózottak, még a közvetlen kollégáid is. Tehetsz akármit, akkor sem fognak kinyílni, csak egy látszatot mutatnak magukból, és mindig kívülálló maradsz. Aztán az is kiderül, hogy sose tudhatod mit gondolnak valójában, mert a kedves mosoly alatt nem mindig az van, amit úgy az alapján várnál. Egy évet dolgoztam kint, de úgy tippre egy darab őszinte érzelmi reakciót láttam az irodában, azt is olyasvalakitől, aki 5 évet élt az USA-ban, és amúgy is deviánsnak számított a munkatársak között (vele jóban is voltam).
    Szóval nem tudom, lehet én látom rosszul. Mondjuk, én alapból sem szeretem az embereket, de nekem kicsit csalódás volt ez a része.

    Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák