Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadászcsiga

    félisten

    válasz Ragnar95 #16539 üzenetére

    Az biztos. Hála Istennek nekünk itt a ny-i határszélen csak 1 lépés a kánaán, ausztria, csak nem mindenki él vele de kit érdekel. Mi a feleségemmel ha tehetjük meg pénzünk van kilátogatunk, hol csak bevásárolni, hol hosszabb túrákra vagy wellnesselni, hol mindháromra együtt.

    Nem viccelek, a magyar határtól 100 méterre már minden flottúl működik ahogy az kellene itthon is. Élelmiszereknél pl. minden szinten első az osztrák kiváló termék, csak utána jön a külföldi, ahogy az kellene itthon is (természetesen osztrák helyett magyar).

    Az utakon nincsenek kispöcsű, mindenáron belédkötő és megelőző agressziv vezetők (persze kispöcsűek biztos vannak csak nem akarnak megelőzni : ) ahogy azt már rögtön az első szakaszon a 85-ösön Pest felé haladva tapasztalom ha haza látogatok, megadva előre az utazás rossz hangulatát.
    Sokat vezettem már keresztül ausztrián vagy Tirolba de egyáltalán nem éreztem ezt, nem vezetnek streszelve mint itthon. Ott egy A8-as audis nem tol le az autópályán ha látja hogy kb 2 mp és úgyis vissza térsz a jobb oldali sávba.

    Kint is biztos vannak ügyeskedő politikusok meg városi vezetők de valahogy úgy alakult hogy első az emberek jóléte és gondolom utána jönnek a kicsinyes személyes vágyak...ha vannak.

    Itthon mindent ellopnak, réti négereknek jogaik vannak még akkor is ha embert őlnek, és igénytelenség minden téren. Közben a kontraszelekciónak köszönhetően egyre több a pofátlan politikus akiknek VIP jogaik vannak.

Új hozzászólás Aktív témák