Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz madgie #148642 üzenetére
Igen igen! Mig nem néztem jobban utána, úgy voltam vele, hogy kifizetem azt a pár százezret egy 13-as pro-ért, aztán minden fasza, nyugalom lesz. Utánanéztem és hát nem! Szép, de köpésnyi kijelző, kell mellé monitor. Gyenge CPU, kevés ram, nincs dedikált vga, kiegészítővel kell pótolni a csatikat amiket lehagytak, kicsi ssd, a billzet sem sikerült valami jól. Ezeket persze a fotószerkesztés és az anyagi helyzetem figyelembevételével mondom. A pro-t viszont leradíroznám ezekről a gépekről.
@nord_
Így utólag azt mondom, nekem egyik sem kell. -
nord_
veterán
válasz mondomén #148656 üzenetére
Akkor én mázlista vagyok (vagy igénytelen ) mert egy percig se bántam meg a Prót. Egy öt éves Airt váltott, ami még így is nagyságrendekkel igényesebb volt, mint a gyerek zúgó műanyag HP laptopja - pedig az papíron többet ért, mint az Air, de eszem ágában se lennne meg egyszer egy ilyen böszme, kőolajszármazékból készült rettenetet használni.
Kiegészítőből csak egy USB átalakítót kellett vennem (az USB-C - lightning kábelt nem számolom, mert a 4 éves eredeti már kezdte magát megadni, így is úgy is kellett az új). -
Tibee86
nagyúr
[link]
Na ki elég bevállalós hozzá?[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gyuromoj #148673 üzenetére
Telenoros telefon, ami ugye alapból független, állítólag kivan fizetve az egész, csak egy cég veszi jó áron, mivel sok darabot vesznek. Számlát nem tud hozzá adni/mutatni, de mint amit minden hirdető ígér persze letiltás mentes, adásvételit írhatunk tralalala. Ha valóban ki van fizetve, én se gondolkodnék rajta, csak ugye ezt lecsekkolni nem tudod sehol.
-
Gsx-rr
veterán
De jo ,hogy kinyirta az Apple az Itunes-t.
Most rakosgathatom vissza egyesevel a programokat![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szabogabor10 #148677 üzenetére
Nekem azt mondták nem, legalább is nem lesz az.
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #148678 üzenetére
Érdekes.
Na meg az is, hogy totál eltűnt a X a Telenor oldaláról, mintha nem is árulnák.Szerk: nem tűnt el, de továbbra is csak visszahívást lehet kérni a rendeléssel kapcsolatban. Viccesek.
Nagyon úgy néz ki, hogy nekik most a hello data az első, minden mást meg leszarnak.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szabogabor10 #148680 üzenetére
Ha független 370-ért teljes áron nem is rossz.
-
ittakary
nagyúr
vettem egy Mini 4-et nagyon jó áron, srác mondta is, hogy alig használt
de ezen még én is meglepődtem, hogy gyakorlatilag még bejáratós
-
nagyúr
Voltam MM-ban mondom megnyomkodom az X-et, erre szinte sor állt ott, várva, hogy b*szkurálhassák. Megnéztem az S8, és S8plus-t is... hát lehet hogy megbánom, de ki akarok próbálni egyet
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #148687 üzenetére
Istyle -ba néztem én is (Westend) ... kicsit fura volt mert senki sem fogta csak messziről nézte, majd amikor kitéptem a dokkoló (töltőből) és jól közbenéztem egy kisebb sor alakult ki a hátam mögött, szerintem azt gondolták hogy nem lehet felemelni az asztalról
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Gsx-rr
veterán
Elso benyomasok 1-2 ora hasznalat utan.
Komoly es massziv egy darab. Utana jol esik ujra kezbe venni az I7-et. Kecsesnek tunik utana!
Es nem is tartom utana kicsinek a kijelzot. Valahogy nem veszek eszre akkora kulonbseget. Gondolom ez a telo fizikai merete miatt is lehet.
Az biztos tokkal nekem mar tul vastag nem tudnam ugy hasznalni.
Kijelzo:hat en pozitivumot nem nagyon talalok benne, tul sargas, a truetone-t egybol ki is kapcsoltam.
Nezegettem fotokat minketton differenciat nem igazan latok.
Home gomb hianya egyszeruen nem erzodik. Az appok kilovese kicsit maceras.
A szegetet eszre se vettem inkabb csak amiatt zavaro ,hogy a felso sav ahol az ora van 2 reszre van osztva es hianyzik az akksi szazalekos kijelzese.Ha ezt a telefon az I7 hazaban adtak volna ki akkor imadnam! Igy olyan jo jo,de nem erzem ,hogy jobb lenne a mindennapokban mint az I7-em.
-
r3dsnake
nagyúr
Na megnyomkodtam ma az X-et. A kijelző nagyon szép, de ez minden, ami megfogott benne. A sziget nem tetszik, de együtt tudnék élni vele. A truetone-nal nekem túl sárgának tűntek a színek, de anélkül szép volt. Fogásra ugyanazt tudom mondani, mint a többi tepsinél, SE után minden mozdulathoz zsonglőrködni kell, ha egy kézzel szeretném megoldani. Az i8-ak mellette egy fokkal kecsesebben mutattak, de ott meg a káva hatalmas az X-hez képest. Valami kettő közti megoldás nem lenne rossz. Egy X mini. Vagy egy SE X.
-
Gsx-rr
veterán
En most par ora utan azt mondom nem er ennyit az mar biztos!
Mar 2 eve ezt a telefont kellett volna kiadnia az Apple-nek normalisabb aron!
Hogy mondjak jot is!
Foleg Ios10 alatt volt gondom a kamera indulasaval.
Itt a lockscreenrol villamgyors!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest