Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz nofi #147055 üzenetére

    Hát ha jól használható és jó a kamerája akkor nekem nem lenne gondom vele, hogy bevállaljam.
    A gariztatás megoldható (van egyre több ismerős kint aki el tudja intézni), az értékvesztése meg elég csekély tekintve nemigen kapható itthon így aki hozzá akar jutni egyhez annak macera, vagy használtan vesz nem sokkal olcsóbban mivel használtan aztán tényleg ritkán bukkan fel még az előző pixel is.
    A design nem tetszik az XL-nél...tiszta LG G6, a samsung S8-as is csak a lekerekedő szélek miatt néz ki jobban.
    Úgy tűnik igazából megrekedt az iparág kissé. Kb mindegy, hogy tavalyi vagy idei csúcskészüléked van alig van különbség használati élményben stb. E2E kijelzők valahogy nem adnak annyival többet (majd ha SE méretben lesz olyan akkor igen ;] ) AR kb. játékos dolog most még.

    Always listen stb. funkciókkal meg szépen lehallgatnak akit és amit akarnak szinte nyíltan eddig legalább nem volt publikusan elismerve :D de kamerákkal is azt csinálnak amit akarnak ami nekem nem gáz, meg átlag embernél sem probléma, de azért tolni fogják arcba a még jobban célzott reklámokat meg ajánlatokat és kicsit csökken az önállóságunk. Aztán később ez fokozódik. Nem tudom hova fajul, bár nem is vagyok ellene, csak bármi alakulhat belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák