Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #147151 üzenetére
Nem a pénzre értettem ,am igaz sajnos nagyon pofátlan árak vannak.
Ki kell hozni részletre ,havi 20k körül sokkal könnyebb kifizetni ,i7 használt árát meg ha eladja az ember érdemes belerakni ,annyival is előrébb van az ember ,könnyebb megoldás nem nagyon van hazánkban. -
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #147148 üzenetére
Félre ne érts nem akarlak lebeszélni.
Az X bukó így is meg úgy is. Csak azt nem lehet megmondani, hogy mekkora. (nem az apple-nek)
Biztos olvassátok ti is, hogy vannak gondok. Lehet csak decemberben jelenik meg és bizonyára nem nálunk fogják kezdeni. Ha kevés lesz belőle, az elején szerintem kis buktával túl lehet adni rajta. Ha mégis tud az apple sokat szállítani akkor már nagyobb a bukó, de még mindig unikumnak fog számítani úgyhogy kereslet lesz rá.
-
TechN7ne
nagyúr
-
GALARDO
addikt
válasz TechN7ne #147158 üzenetére
Egy plusz, mindig elfér. Ha nem, akkor hasitasi.
Más: Na, úgynézki, hogy sikerül talpraállni az iOS-nek. Megérte a sok hiszti. Egyébként most nem is tudnék szifont venni, mert egyszerűen k*drága, és nem ad semmi pluszt. Plusz nincs pirosba. Viszont a 7+ kamerája még mindig baszó, főleg a portré mód.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz icecave #147163 üzenetére
Az utóbbi 3 napban nem fagyott ki. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de javult. Pl, mostmár hívásoknál sem kell újraindítani...nem gondoltam volna, hogy ennek egyszer fogok örülni iOS-en.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Jojo5
őstag
agabe: Igen, elég konkrét az elképzelés.
Amikor kimentem akkor volt egy 11 napos etap majd 4 napra rá visszamentem és lett egy 13 napos, utána eljöttem dolgozni, és jövőhét szombaton pedig megyek hozzá off rotán 10 napra kb.Amikor vele vagyok minden szép minden jó és kb. olyan mintha odaköltöztem volna hozzá.
radi8tor:köszi
gyuromoj:
B-L-A-C-K: a kilatasban az nálam pár éven belül, ha kiköltöznék hozzá és ott vállalnék munkát és minden ilyen marad vagy közel ilyen mint most... (31 éves lesz februárban, én meg 27 decemberben, szerintem pár éven belül nem korai a család alapítás. )
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
agabe
addikt
MM-ben erdemes msdt a felafas hetvegen vmit venni ?
Nincs kedvem mindent atnyalazni, meg konkret dolog epp nem kell, de karira valami hatha pont jo lenne valakinek.[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz B-L-A-C-K #147175 üzenetére
Nyilvan nem 9 honap mulva szeretnek ilyen volumenu dolgokat, de ahhoz, hogy normalisan haladjon minden lehet most munkat valtok, mert igy megiscsak egyszerubb mint utazgatni mindig es sehol se lenni, valamint lemaradni sok dologrol...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #147181 üzenetére
Ja, én is próbálom rábeszélni magam egy 7plus-ra de nem tudom minek... erősen sokat kellene ráfizetnem, egy normális független 7 plusz az 200k, az én telefonom meg elmenne 125-ért. Szóval 75k-ért plusz 1 giga ram, jobb kamera, meg nagyobb kijelző és reményeim szerint sokkal jobb akkuidő? Hát nem tudom. Az a baj, hogy addig győzködöm magam,hogy belemegyek...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
agabe
addikt
válasz Gergőke88 #147186 üzenetére
Jo a sok gari ami miatt megerheti, de en mar 170ezer folott nem vennek 7plus-t (128-asat) persze azert sem mert annyira nem izgat.
Netto 200ezer alatt mar vannak a 8plusok (igaz az csak 64GB, de 256 meg mar folosleges), es tudom nem igy van, de hasznalt piacon hasznalt telonak a boltban beszerezheto netto aranal nem szabadna dragabbnak lennie.
Sajna 8plus sem izgat, az X meg kerdojel perpill. -
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #147194 üzenetére
Korabban vette amikor meg az nem volt, meg azert 128GB is tobb mint 64 (mondom ezt ugy, hogy 64-el is ellennek), es azert a 2ev gari sem ugyanaz mint az 1ev, szoval nem csak 35-ot kellene radobnia egy hasonlo kvalitasu 8plus-ert meg, hanem inkabb 55-ot vagy tobbet, es meg mindig 64GB lenne.
Nem volt az rossz ar igy osszessegeben ha megtartja hosszabb tavon
Istyleban most is 292ezer, mig a 64-es 8plus 304ezer azaz a ketto kozott a kulonbseg ott csak 12ezer forint, ja es nincs belole red ami ha venni akarsz mar csak hasznaltan vagy gsm-bol kapsz.
Ha meg csak az istyle-os arkulonbsegbol indulunk ki akkor 230ezer korul kellene lennie egy 8plusnak (egy rose gold volt is 235-ert egy-ket hete) ami istyle-bol szarmazik, de az nagyon nem igy van meg.(#147195) SÖ:
Adapter vegulis nem nagy osszeg, de ha atvert akkor mar csak az elviek miatt sem jo az ember szajize.
Ugyanugy mcdreamy-tol szarmazik ?
Bar az ar alapjan mastol lehet.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #147198 üzenetére
Tudom az enyemet 3hete nem akarta pedig olcsobb volt, de az nem istyleos es nem red volt, meg ha tobb mint 7 ho gari is volt rajta az akkor is kevesebb mint 2ev nomeg tenyleg szamit melyik szin tetszik valakinek.
8-asbol nincs red (ki tudja lesz-e kesobb) mas szempontbol meg nem eri meg a kulonbseg a 35ezret sem.
Meg eladaskor sem lehet majd jobban kiszallni belole ugy tunik, mert nem lesz nagyobb az arkulonbseg 30ezernel kesobb az tuti egy istyle-os 7plus 128GB es egy szurkeimportos 8plus 64GB kozott, sot egy ev mulva amikor 8pluson mar nem lesz gari akar pariban is lehet a ketto ara, vagy nagyon kozel, szal szerintem nem volt rossz uzlet az, es ahogy mennek a dolgok meg iden 200-210ert lehet majd kapni hasznalt 8plust.
Jobban esik az ara mint tavaly a 7plusnak.
Persze ebbe bekavarhat meg az X ha kesik, de aki ugyis azt akarja megvenni inkabb var meg 1-2 honappal tovabb es kihagyja a 8plust ezert arra a kereslet valoszinuleg csekelyebb is marad mint tavaly volt a 7plusra. -
SÖ
addikt
válasz icecave #147196 üzenetére
Bakker elszoktad olvasni néha amit írok ? Már vagy ötször dicsekedett vele 😁
Módjuk nem akartam Jetblacket astrót kerestem de a hirdetésben csak annyit írt hogy fekete. Elmentem kivette a vitrinből, nézegettem és nem tudtam rájőnni hogy miért olyan szép. Aztán leesett, és mondom ez nem kell mert nem ilyet akarok. Na akkor jöttek az ingyen tokok tolják stb. Mondjuk mikor néztem az i8-at nekem feltűnt mennyivel vastagabb is mint az i8. A lényeg hogy most jól működik, gyors ü.i. is jobb mint volt. Amúgy iBay-ról kapott egy valódi bőr tokot ami telibe véd és nem hagyja szabadon az alját.Agabe
iSzerviz! 0km-es cserélt. Legalább is a sorozatszám alapjan az Apple oldalon. Teljesen karmentes.
Adtak hozzá egy gagyi adaptert amire azt írta hogy nem gyári tartozék de kb. 10 mp-ig vitte a fejhallgatót. Azért olyan 4-5k volt az adapter mert abban van a DAC. Ráadásul a jack részében is van valami elektronika.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs