Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Cyberpunk #144351 üzenetére
Én még rendes fehéret sose láttam amolednél (tudom, rá lehet rakni a kalibrátort, meg lemérték ezren, hogy a legjobb panel meg hülyevagyok ), meg külön aranyos volt az is a Samsungnál (S6 Edge), hogy a hiperszuper fényességet villogva hozta tűző napfényben. Több gyári szoftverrel is eljátszotta azt időnként, hogy felvált-levált, villog, hogy bírja a sok fényt kompenzálni. Inkább lenne "csak" 400nit, de azt stabilan hozza.
Amúgy baromi jó az amoled, jelenleg az a jövő, de ahová igazán kéne (mozgóképek, tehát tévé), ott még a mozgóképfelbontás miatt nem tudja azt, amit egy tízéves plazma összehozott (szintén végtelen kontraszt mellett), állóképekhez meg hamar kijön a szubpixelfáradás (magyarul beég). Képekhez, fotókhoz, internethez szerintem teljesen jó az IPS is most, ahogy egy grafikus barátom mondta, az papírszerűbb. A kisebb kontrasztátfogással pihentetőbb olvasni, persze nem e-paper, de az amoled a túlzó kontraszttal szinte jojóztatja a szemeidet, ha nincs normálisan megoldva a fogyasztó felé ennek a tálalása.
-
Cyberpunk
félisten
válasz madgie #144352 üzenetére
Hát ja fejlődik azért ez is, ma már sokkal jobb panelek vannak, mint 5 éve mondjuk. De nekem sem jelentene érvágást, ha nem azt kéne bámulnom még néhány évig iPhone-on. TV-ben meg hát ami van elég gyér, azok is rendre egy vagyonba kerülnek, ott egyértelműen plazma, én arra szavazok, csak nincs TV-m, filmezésre elég a monitor is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Zjunior
veterán
válasz B-L-A-C-K #144358 üzenetére
Azt se ertem mire veri a videoba magat...
Mire kell a sok extra?
Kerekek? No
Autopilot No
Extra akku No (i3 ja is kb 250-300 megy el)
Uvegteto No
Festes No
Egyedul a konzoli belso extra ami kellene, legalabb is nekem...
Az meg nem a duplaja...
Minden termeket fel lehet turbozni, hatar a csillagos eg...:/Abban igaza van h az idő amíg megjelenik...
Meg eleve mondta nem tetszik neki, akkor eleve meghalt a buli[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #144359 üzenetére
Kerekek? Kell mert jól néz ki, ha már egy ilyen kocsid van alap
Autopilot: Oké ez nem kell
Extra akku: ha van egyértelmű kérek bele, hiszen kitoltódik a hatótáv, 500km-re re meg már elég sok helyre el lehet menni.
Uvegteto: Nagyon jó dolog ez is
Festes: Kinek mi.Szóval így is rá kell fizetni csúnyán, a másik lényeges dolog amit ő is elmondott, ha most megrendeled 2.5 évet kell várni rá...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na, tegnap repült egyet telefon, ha nincs rajta a gyári bőrtok meg üvegfólia akkor nem tudom mi lett volna. Tokon nyomódások, horzsolások, fólia megrepedve. Most nézhezek utána milyet és hol érdemes venni :S
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Totheground
addikt
>oke, de tenyleg csak 1-2 sor, tobbre nincs idom
>6 oraval kesobb...Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
gyuromoj
veterán
válasz Totheground #144369 üzenetére
Héten én is termeltem szépen, de hát ezért jöttem haza.
Holnap vagy kedden meg indulás vissza...PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
agabe
addikt
válasz Zjunior #144355 üzenetére
Egyetertek.
Szamolni se tud (es ki sem javitja senki ugy adjak ki a videot az eleg gaz), es azon sopankodik, hogy egy jobb auto dragabb mint az I3. Hat ez mar csak ilyen,
A varakozasi ido mondjuk baromi sok.
Jol jart aki elorendelt belole. Mehet egybol piacra tobbert egybol megveszik tuti. -
B-L-A-C-K
titán
Ez csak nekem új hogy a szolgáltatóknál free lesz a függetlenítés már szerződés lejárta után?
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff de old vagyok...:/
-
Blaise
veterán
válasz Gergőke88 #144381 üzenetére
+1
Nagyon jól eladta az XMS+iStyle egyesültést pár éve, de a valóságban állítólag az iStyle vakarta ki az adósságokból, mára már csak egy alkalmazott, semmi több, előtte se volt a nevén semmi, az autó is a cégre lízingelt gondolom.
Az hogy kifelé mutatta a nagy playboy stílust, az nem jelent semmit.
-
Mister_X
nagyúr
Emberek, most komolyan azon tépitek egymást, hogy egy mondvacsinált iCeleb mennyit keres?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nord_ #144387 üzenetére
Problémáim? Mert itt az van levetítve kb én azt állítom 14 milliárdot keres és mi hülye vagyok, "értelmezzem", erre válaszolva
már az jön le problémáim vannak? Bár felőlem legyenek, de ami nem tetszik mióta itt vagyok tudja mindenki pont nem az a fajta vagyok hogy majd magamba tartom, így bízd már ide hogy válaszolok rá. :/ Ha meg csípi a szemed lehet menni modikhoz nyugodtan, nem 1x elmondtam már.Tibee86: Én inkább a helyedben hallgatnék...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ha Telekom ügyfélszolgálaton csomagváltásnál benyögöm, hogy a Vodának
jobbak"vonzóbbak" a mobilnet árai, vajon felajánlanak valami kedvezményes netet?[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #144392 üzenetére
Csak tudnám ehhez a témához is hogy jön a hozzáértés, és az okoskodás, pedig nem nehéz elolvasni mire válaszoltam úgy ahogy. De rólad is beszélhetnénk ha már itt tartunk, de te is tudod szarul jönnél ki belőle.
-secret-: Vodánál ezt mint írta GSX-rr játszik, talán egy próbát megér T-nél is.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Akasztják a hóhért?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest