Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Na megneztem a tegnapi google eventet.
    Valahogy az az erzesem el tudna most huzni kicsit az okoszisztemaval, de ugyanolyan telefon arak mellett mint iphone...hat nehez lesz.
    Fejlesztok is sajnaljak ra a penzt, maniakus romcserelgetoknek meg szinten nem jo arszinten mozog, pedig lehet, hogy a telefon megeri, lehet, hogy elertek azt a szintet osszessegeben amire apple mostanaig lesullyedt (vannak teruletek ahol droid jobb es vannak ahol gyengebb persze), de ez majd tesztek es par honap hasznalat utan derul igazan ki.
    Olyan mintha direkt mentek volna ra, hogy elolrol iphone-osan nezzen ki a telo, de nem azert, hogy akkor majd osszekeverjek vele, hanem kb egy fricska apple fele az egesz telefon szinekkel, arral. Mintha nem is azert lenne, hogy versenyezzenek barmely mas keszulekkel, hanem csak mert megtehetik, es azt mondjak, hogy na lam most mar tok mindegy iphone-t vagy pixelt vesz valaki ugyanaz a szint minosegben es arban is.
    " Ronda ? Sebaj van jack csati. Meg kulonben is nem a kulso a lenyeg hanem a mukodes. "
    Fura mindenesetre. A VR szemuveg nem hulyeseg apple-nek is meg kellett volna lepnie, az egyeb kiegeszitokkel meg szinten hasonlo okoszisztemat nyujtanak mint apple. Eltanultak, hogy kell sok hasznalhato kiegeszito, es most elonyben is vannak a google home-al, mert ilyesmi nincs apple-nek.

Új hozzászólás Aktív témák