Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #126747 üzenetére
Mint mondtam belem lehet kotni.
De ha a pisztolyt a fejedhez szoritanak es arra kene valaszolnod h melyik lesz a jobb, akkor kibokned vegre hogy a 3GB jobb mint a 2, es nem csak flegmaznatok hogy en mekkora hulye vagyok meg nem is lesz kulonbseg meg amugyis semmi ertelme... A RAM nem olyan mint a kamera megapixeljei: itt a tobb egyertelmuen jobbat jelent. Lehet engem hulyezni nyugodtan, de en egy 6GBos telefonrol valtottam 6S+ra es es eszreveszem hogy mikor tolt ujra a 6S+ amikor az OP3 meg vigan birta.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz icecave #126764 üzenetére
Anyagi okokbol: egette a zsebemet a penz
Osszekarcolodott a hata, es meg igy is 5ezer felarral tudtam eladni. Kesobb ezen 10ezret buktam volna. De nem kerdes, 1-3 honap mulva megyek vissza ra: jobb kamera, tobb RAM ( ), meg hat na: en inkabb az Androidot erzem ma kezembeillobbnek. Persze a 6S+ is nagyon jo telefon, szeretem is, de azokban a dolgokban, amire en hasznalom, gyengebb mint az OP3.
Uzemido az ami nagyon durvan jo itt, beteg h egesz nap 4Gvel netezek es 50%kal hazaviszem[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz ittakary #126765 üzenetére
Nekem csak pár napig volt, és nagyon jó, de pont a kamera kicsit megosztott.
Videóban nem lehet egy lapon említeni 6S Plusszal, fényképeknél meg néha nem volt éles egy hirtelen lőtt kép (bár ez lehet szokásfüggő is mert iphone-okon máshogy műxik). Felbontása jobb és az látható, de kíváncsi leszek I7 kamerájára mit nyújt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz agabe #126766 üzenetére
Engem a rendszer stabilitása érdekelne. Mindenki dicséri a HTC-t, milyen jó a rendszer maga, amit a stock droidra ráhúzott, ezzel hogy áll a O+3? Nexus-ok neccesek, mert mint beszéltük 5X anyagminőségre vicc, 6P meg péklapát (ahogy a neve is mutatja P=Péklapát).
Hangchip/hangzás milyen? Sokat hallgatok zenét.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
r3dsnake
nagyúr
Apple Watch Sport 42 Silver/Gray 99890 Ft.
Aranykártyás ügyfeleknek 9990 Ft kezdő és utána 10*8990Hm.
-
B-L-A-C-K
titán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #126775 üzenetére
Nem mintha közöd lenne hozzá, de ha már belementél a személyeskedésbe, van spórolt pénzem, lakástalarékot is fizetek. Közben csinálom a sulit és a jogosítványt is. Nem egy helyben toporgok, bármennyire is erre próbáltál célozni. De ebben a szituban több hónapra szétbontva kevésbé érződik bármilyen kiadás, mint egyben. Mások meg cigire/piára/drogra/bulira szarják el ugyanazt a pénzt. Az jobb?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #126777 üzenetére
Jaj már megint mit sírsz? Milyen személyeskedés? Elmondtam a véleményem ha valaki ilyen helyzetben van én mit csinálnék, ennyi. Ne sírjál már mindig minden szaron...
ittakary: Most nem hitel vagy a részleten van a hangsúly, ez mind1 ilyen alapon. Csak én arra tituláltam hogyha hasonló helyzetben vagyok nekem nem az az elsődleges hogy egy 100 ezres óra legyen a kezemen, hanem inkább félre raknám, vagy csinálnék valami lakás takarékot vagy bármit és abba raknám azt a havi 10 ezret. De ez csak az én véleményem, mindenki azt csinál amit akar, de ilyen felfogással nem fog haladni a hasonló helyzetben lévő soha.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #126782 üzenetére
Persze hogy nem kell, pl egy telefont én is vennék így, de pl egy kiegészítőt már biztos nem, azt a 100 ezret már inkább lakásra letenném így részletbe. De tényleg most eszem ágában sincs szurkálódni, csak nem egy ilyen embert ismerek aki hasonló helyzetben van, és állandóan sírnak és mellette jobban költenek mint én, úgy hogy nekem mondhatni már egy alapom azért van.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #126783 üzenetére
Lakáskasszát havi max 20k-val lehet fizetni, ennyivel tolom. A maradék pénz nem fog kamatozni sehogy, nem tudom hova befizetni. Így meg előbb-utóbb úgyis elmegy valamire. De leginkább jó ár-érték arányú vagy értéktartó kütyüre. Erre azért figyelni szoktam. Random költekezni nem szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #126787 üzenetére
ez egyértelmű
viszont, ameddig velük lakom, és kb semmire sem kell költenem, addig nevetve veszek meg magamnak bármit, amit csak akarok (autón kívül), a félrerakás mellett...
én se ma kezdtem, nem veszek meg minden szart, amit elém raknak: ha valamit meg akarok venni, kivárom a megfelelő aprós ajánlatot, még akkor is ha ez hónapokba kerül; újonnan, boltban csak nagyon ritkán veszek dolgokat -
törölt tag
Ejj, de szeretnék én is így élni...
Semmire nem költeni, csak új telefon új óra...(Évente többször)
Nem akar valamelyikőtök örökbe fogadni?
-
Gsx-rr
veterán
Most voltam a Telekom-nal. Vegre van Eu Roaming a ceges elofizetesekhez. Vagyis ugyanaz mint a Vodanal 2 eve. Korlatlan bedzelgetes plusz internet hasznalat ,amennyi a szerzodesben van.
Iphone 7 elvileg csak okt vegen.
-
w333
félisten
Valakinek infója ... Telekomnál ugyan annyi lesz mint most a 6S ?
Mert elvileg az ára nem változott ? a 6S is 256k -al kezdett (nem emlékszem)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
szekra
addikt
Airpods
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest