Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Régen jártam erre, úgyhogy ugy éreztem (r3dsnake kolléga javaslatára is) hogy csak adok mar magamról némi életjelet. Eletben vagyok, minden oké, persze a nehézségek azert itt is megvannak. Kint vagyok még az USA-ban, es ugy néz ki hogy maradok is. :) Márcsak az időeltolódás miatt is elszoktam a fórumozástol, mert mire felkelek, van egy rakás hozzászólás, és mar nem tudom követni a fonalat. :)

    Jó lenne persze neha fórumozgatni, de még mindig rengeteg feladat all előttem. Eddig foleg magantanarkodtam, ami eléggé bizonytalan bevételi forrás, az elmúlt 2 hónapban szerelmes voltam :) (egy itt elő magyar ismerős unokahuga jott ki a nyárra, aztán kiderült róla, hogy egy őrületes nagy ribanc :) ). Ja, es időközben megérkezett a zöldkártyam is, úgyhogy terveim szerint júliustól fogom belevetni magam a nagy munkakeresésbe. :)
    Sajnos az otthoni diplomámmal itt állami iskolában nem taníthatok, úgyhogy elképzelhető hogy marad a nyelviskolázas vagy súlyos dollartizezrekert el kell mennem megcsinalni egy mesterit. Na ezt a jövő eldönti majd. Igyekszem gyakrabban benézni, csak hat a "nehány hsz-t elolvasok" meg ugye értelmetlenné teszi a fórumozást. Remelem mindenki jol van.

    Ja, es érdemes feltenni a 8.4-et? :D A stabilitás, gyorsaság erdekel kizárólag.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák