Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
A Pangu Team a MOSEC-en Shanghai-ban állítólag azt mondta, hogy egy héten belül kiadják a jailbreak-et 9.3.1-9.3.3-ra. Gondolom megvárják, a 9.3.3-at, érthetően.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv,
olyan kérdésem volna, hogy Pesten van olyan hely, ahova ha be viszem az iphone-om garanciáztatni, és ott helyben esetleg ki is cserélik azonnal?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Ragnar95
félisten
válasz WhiteAngel89 #139205 üzenetére
Nincs, mindenhol várni kell pár napot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
leslieke
Jómunkásember
A kontaktoknál törlődött az összes kép és minden születésnap átkerült másnapra?
Mi a fene csinálhatta ezt?A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TigerCat
nagyúr
válasz lugosi #139207 üzenetére
Pár hónapja az iCloud csinált hasonlót (szinkronizálásra vártak a fájlok, de nem történt meg), amit nem tudtam megoldani. Csak az segített, hogy minden eszközön kijelentkeztem és vissza. Valami amerikai support-os csókával kellett beszélnem, mert egy készüléken kijelentkezve nem oldódott meg. Ő javasolta és bejött.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
wayne1
senior tag
Hali.
Szeretnék egy Logitech Powershell-t venni, és érdekelne azoknak a véleménye akik használnak ilyet. Pl. érdemes -e megvenni, sok játék támogatja -e. -
galaxys80
veterán
Én még ilyennel nem találkoztam ios alatt, mint amit az időkép produkál. Naponta 5-6 megát leszív a mobilnetemből úgy , hogy be sem lépek. Ráadásul a háttérben futást sem engedélyezem neki. Emellett szinte egész nap WiFi-n vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Ingyenes a VOX zenelejátszó, ha érdekel valakit.
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Ha lenne fent egy Fbook+Messenger, index, pár online webshop app, (játék semmi!) akkor elég lehetne a 16 gigás verzió az SE-ből? 4K videót nem tervezek felvenni, nyaralás kivételével meg éppen le tudom tölteni a képeket az itthoni gépre ha megtelne a kapacitása.
Van esetleg valakinek tapasztalata, tanácsa?
Köszönöm
-
Frozzy
őstag
válasz univerzita #139222 üzenetére
letöltöttem, kipróbáltam na most már mindent értek nincs több kérdésem
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
_Petya_
őstag
válasz Ragnar95 #139113 üzenetére
Hm, az Apple ID saga folytatódik
Ma megjött az SE-m. aktiváltam, eddig minden oké. De amint bármilyen appot megpróbálok letölteni a store-ból, kapom az üzenetetet, hogy "Your Apple ID has been disabled."
Írtam a support chat-re, annyit tudtak mondani, hogy eszkalálták a problémát, aztán a következő szinten se tudtak mit kezdeni vele, és 24-48 órán belül valaki majd megmondja, hogy miért disabled.
Járt már valaki hasonlóan?
"I checked your account and it seems that I need to transfer our chat to my Senior Advisor. His name is Jesus. Would it be okay if I transfer our chat to him?"
Szóval, ezek szerint akkora a baj, hogy már csak Jézus segíthet, de bizonyára elfoglalt, és csak 24-48 óra múlva tud velem foglalkozni
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
törölt tag
válasz Gigicuci #139220 üzenetére
Nálam 2gb fotó és videó van fent, egy album zene ami 260mb, négy játék amiből a legnagyobb 200mb, plusz nehány app amik egyenként 70mb körüliek.
Így van most szabadon 4,4 gb hely még.Szóval leginkább a kép hang videó telíti, és egy több gigás játékot se érdemes rá tölteni.
Offline navi biztos fogyaszt még sok helyet, nem tudom akarsz e olyat feltenni, nálam nincs.A videót én 1080p/30fps minőségben veszem fel.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz galaxys80 #139225 üzenetére
Akkor cseréld le az appot, más megoldás nem igazán van, mivel úgy tűnik, megint bugos az Időkép.
Amúgy ízlések és pofonok, nekem az esetek 99%-ában csak wifiről kell az Időjárás app, mert csak akkor nézek rá, amikor itthonról elmegyek.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hitchins
őstag
Ios-re van olyan app amivel le lehet szedni video youtuberol?
Jo lenne ha nem mobilnetet enne ha utkozben neznek valamit. -
VIBO
őstag
Hali
Ha azt írták hogy fő darab csere történt az mit jelent gariztatasnal?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
agabe
addikt
válasz Gigicuci #139220 üzenetére
Ahogy irtak korabban el lehet rajta lenni, de foleg a video eszi a tarhelyet.
Ha mar van lehetoseg 1080p 60fps-ben erdemes rogziteni (sokkal szebb a kep mint 30fps-el), es ha valami esemenynel, nyaralasnal csinalnal 2-300 kepet, meg par videot akkor az mar nem biztos, hogy elfer rajta.
Arrol nem is beszelve, hogy imovie pl. tok jol elfutna a hercveren, es ossze is lehetne vagni par viddeobol egy-egy rovidebbet, de sajna a tarhely szukessege niatt 16-oson erre sok esely nincs, igaz 4"-os kijelzomeretn nem az igazi tapicskolni azt a progit, de azert meg lehet oldani.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok az ingyenes és a fizetős Sygic között mi a különbség?
-
mr.tamasbiro
őstag
Ha le van töltve a word akkor miért nem tudok bele írni semmit?
-
zolka95
őstag
Van egy kérdésem, amit régóta nem értek.
Gondolom az iphone-ok kis akksival is ugyanúgy bírják, mint az androidos telók vagy még tovább.
A ramból is elég a kevesebb. 2 éve még 1GB-al jött ki az iphone 6.Az Apple miért nem tesz bele >3000mAh akksit és 3-4GB ramot?
Ha csak ezt a két dolgot növelnék nem lenne konkurenciája az iphone-nak. Akkor mért nem teszik ezt?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest