Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz l.skywalker #45172 üzenetére
Ez az, hogy nem sikerül összekapcsolni. Nem sikerül az iMessage-hez sem hozzá rendelni, de eleve a saját számnál sem jelenik meg semmi. Kézzel is beírtam, kikapcsolták az iMessage-t az üzenetek beállításainál, hogy mindenképpen SMS-t küldjön, de a helyzet változatlan. Digis számról van szó. Állítólag más szolgáltató számait sem lehet hozzárendelni.Mindenesetre a Diginél bejelentettem hibára, mert a küldésen kívül fogadni sem tudok. Annyit reagáltak, hogy a logokból azt látják, hogy elment az SMS, de én azt látom, hogy az iPad hibaüzenetet ad, hogy nem tudja elküldeni az üzenetet Letelt már a 72 óra, de még nem zárták le a hiba jegyet. Apple supporttal is beszéltem, de ők se tudnak addig segíteni, amíg egyértelműen nem lehet kizárni a szolgáltatói hibát. Másrészt akinekcsak iPadje van, az nem tudja össze rendelni iPhone-nal. Egyébként ha még sikerül össze rendelni iPhone-nál, az iPad nek is meg kell “ennie” azt a számot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest