Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Gyuri27 #44137 üzenetére

    "Mondtál egy faszságot", "bedöltél", "Fiatal voltál", "a p4 szar volt és szépen átkurtak vele", "Drága volt, lassú volt, melegedett", "lehúzás volt".

    Tényleg? Tudod mennyiért vettem anno a P4-em? Tudod mennyire volt forrófejű nálam a Cedar Mill? Tudod mennyibe került a s939 nForce 4 lapom és tudod mennyivel volt olcsóbb nála a fapados 915P-m amiben 4GHz felett atomstabilan ment a gép hónapokon át? Akkor miről hablatyolsz itt? Komolyan néha agyzsibbadást kapok a hozzád hasonló elvakult amd hívőktől. Alapítsatok egyházat bazdmeg ott mehetne a hittérítés és a totális agymosás, akár a hitgyüliben.

    "lehúzás volt"

    Aha, értem. Mert az amd nem ezt csinálja? Kijött a Brazos. Hájpolták ezerrel mindenfelé sokan rá is haraptak aztán meg sírtak a fórumon, hogy cpu-ban annyira hoki, hogy még az egyszerűbb böngészős flash játékok is simán megakasztják. Hamarjában szabadultak megfelé tőle. 2011 őszén nagy csinnadrattával megjött az FM1. Alig élt egy évet az amd máris kukázta és erőltette rá a userekre az FM2-t. Új foglalathoz új apu dukál és persze új alaplap is, ja ha nincs szerencséd új ramok is. Éljen! Az FM2 sem régen van a piacon de jövőre jön az azt leváltó generáció természetesen és az amd-től újabban megszokott módon megint csak egy újabb foglaltba. Ha szeretne lépést tartani a tisztelt user battyoghat be a boltba és cserélheti ki a fél gépet néhány év leforgása alatt már harmadszor. Fuck yeah! Na ez a pofátlan lehúzás barátom! Átlag felhasználónak a mai napig mindenre elég szaros kétmagos i3 is, még játékra is bőven megfelel gyors semmit nem fogyaszt multimédiára tökéletes diszkrét vga nélkül is. Csak sok 1bites user ráharapott a kamu nyolc mag ígéretére meg a jól megkomponált hangzatos marketing mesére és beleugrottak a szarba. Hát fogyasszák jó ízűen, egészségükre. :DDD

    "Meg azon is, hogy ha szar az amd miért választotta az ms is meg a sony is. Nagy almába is milyen vga van? Nv? No látod."

    Hurrá örüljünk emberek! Taps taps... Most már gyárthatnának végre egy használható felső kategóriás processzort is de ne ilyen faildozer ivadékot mert az kuka úgy ahogy van. Lex@rom, hogy majd ha ilyen meg olyan programok lesznek milyen jól fog teljesíteni. Nem érdekel a jövő. Csak az itt és csak a most számít. MOST vannak ilyen átlag felhasználó által napi szinten használt programok? Nincsenek? Akkor miről is beszélünk? 3-4év múlva meg ingyen sem fog kelleni AM3+ kamu 8magos cucc senkinek mert tetű lassú lesz és seperc alatt csapágyasra pörgeti a villanyórát.

    Értem én, hogy próbálod menteni a menthetetlent de néha már nekem kínos amit csinálsz. :D :D

    darál0w: jó reggelt fehér lábú kolléga. :D
    shteer: tényleg egy rohadék mocskos banda. Engem bezzeg nem fizettek le pedig hagytam volna magam! Na meg ugye járt volna némi kártérítés mert anno jól áktúrtak a nyilvánvalóan szar P4-el. :O :P

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák