Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
-
Goldmen75
őstag
Akkor hogy ha gyári beállításon hagyod..
Ha húzod akkor a beállított értékeken fog futni még ki nem kapcsolod a gépet...
Max Win alól szoftveresen létrehozol profilokat, ha van az alaplapnak tuning szoftvere, vagy más ilyen jellegű progival. s akkor ha játszol pl gamer profil 4 GHz, ha meg végeztél gamékkal akkor default profil s lemegy alapra -
Goldmen75
őstag
Így van!
Nekem minden alapon jelenleg s crysis, MW2, bármi, fut szépen minden maxon, gyönyörűen
-
Roderic
tag
Sziasztok!!
Valaki esetleg I5-750 mellé nem használ Kingstone HyperX 1600-as ramokat??
Énis ezt tervezem egy P55-UD3-ba csak nem tudom h minden stabil lenne ezekkel a memokkal!!
Akinek van valami tapasztalata az irjon..."No pain, No gain"
-
jilian
addikt
válasz Overlocker #1855 üzenetére
Várom!
-
Balupapa
senior tag
nem tudjátok, hogy van-e vmi mod hogy asus p7p55d ne csak CF-et hanem SLI-t is tudjon?
_-=*WheelWhores*=-_
-
Roderic
tag
A régebbi Core 2-esekbe pl.: E8x00-wolfdale, azokba is volt magonkénti HT??
"No pain, No gain"
-
duke
aktív tag
válasz bogyo7272 #1836 üzenetére
"tuning lap és még sem tudom még csak a 200 BCLK-t sem elérni. most a rendszer atom stabil 3.8Ghz-en 190x20-as "
A 200 nalam se nagyon megy core i5 750, gigabyte ud4 -ben.190 folott nem stabil.210-nel meg elindul a boot de vegul valahol megfagy a windows.Arra gondoltam hogy talan a processzor qpi frekije lehet az oka, mert azt nem lehet allitani fix 32 szorzoval megy esetleg 36 es kesz.Persze meg biztos van sok minden amit nem probaltam ki.Van ott meg vagy 5 fele feszultseg allitas a proci es memorian kivul amit meg nem is tudok hogy mit csinalnak.Amugy egyenlore 2 magot hasznalok a 24 szorzo miatt,meg a legtobb program amugy sem igenyli a negyet.Igy 24x180-on 4.32 Ghz-en napok ota teljesen stabilan megy.
-
jilian
addikt
"Amugy egyenlore 2 magot hasznalok a 24 szorzo miatt,meg a legtobb program amugy sem igenyli a negyet.Igy 24x180-on 4.32 Ghz-en napok ota teljesen stabilan megy."
...öszintén...akkor minek vettél 4 magosat?
..adjál neki Prime-t, bizti megizzad...Egyébként 200 BCLK -nál már kell a CPU PLL-nek az 1.9 V
[ Szerkesztve ]
-
duke
aktív tag
".öszintén...akkor minek vettél 4 magosat?
..adjál neki Prime-t, bizti megizzad..."Nem akartam,meg a 2 magot is soknak tartom,de hat ezt aruljak.
Eredeti terv szerint core 2 duo E8400-t lett volna, amit 4.5 Ghz akartam jaratni,de mire kitalaltam mit mennyiert hol,addigra megjent az uj platforrm,es akkor mar inkabb az ujabbat vettem,megha van is benne nehany felesleges cpu."És minek használod 4.32 GHzen "
A sebeseg miatt,azert legtobb program ma meg gyorsabb nagyobb orajelen,mint tobb processzorral. -
roli70
csendes tag
Sziasztok Core I5 procim van és ehez társul KingstonDDR-3 2x2Gb /1333 ValueRAM KIT Ram azt szeretném kérdezni hogy aki ért hozzá az irjon nekem pw-t hogy meddig lehet huzni a procit biztonságosan hogy az meg a ram ne károsodjon 1,65V-os alapbol felpiszkáltam egy kicsit 1,8 V-on megy 1600Mhz-n a proci 3.4Gb-on szerintetek ez még belefér???
-
roli70
csendes tag
Sziasztok Core I5 procim van és ehez társul KingstonDDR-3 2x2Gb /1333 ValueRAM KIT Ram azt szeretném kérdezni hogy aki ért hozzá az irjon nekem pw-t hogy meddig lehet huzni a procit biztonságosan hogy az meg a ram ne károsodjon 1,65V-os alapbol felpiszkáltam egy kicsit 1,8 V-on megy 1600Mhz-n a proci 3.4Gb-on szerintetek ez még belefér???
-
Slyer
senior tag
Sziasztok! úgy néz ki csütörtökön lesz egy i5 750-es konfigom, és szeretnék hozzá venni egy normális hűtőt! nem sok olyant találtam ami kompatibilis 1156-al, ezért kérnék segítséget 5-6-7 ezer ft-nál nem nagyon szeretnék többet rászánni. köszi előre is.
-
roli70
csendes tag
meddig lehet huzni egy Core I5 procit minek a fügvénye mi az amit figyelembe kell venni ilyenkor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Videoteszt Terítéken a Lynnfield lapkás processzorcsalád
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest