Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz TechN7ne #22123 üzenetére

    Azért nincs Strix, mert ahogy fent is mondták szinte ugyan az a vrm rész mint a Prime-on viszont a Prime relatív értelmezhető áron van. Akkoriban a legalapabb Strix is drágább volt mint a Prime. Maga a lap stabil, megbízható, nekem bios szinten is tetszett, nem rossz eresztés, i7 alá ideális választás, viszont nem véletlen, hogy az összefoglalóban szerepel az "i9 alá alap feszültségen jó, de OC alatt hajlamos a vrm túlmelegedni" és nem véletlen a lap besorolása sem "korlátozottan i9 processzorok alá"
    Ezért is van egy csoportban a Giga Gamig X/Gaming SLI-vel...viszont neked volt egy prioritást élvező TB3 kérésed ami miatt eléggé be is lett határolva a lap és ugye a korona miatt is volt tán valami beszerzési gond...de meg is van a régi h.sz. és tartom is amit abban leírtam. :)
    Összegezve nem rosz kis lap,csak tisztában kell lenni a határaival és bizony ár/teljesítményben az egyetlen Asus lap amit értelmezni tudtam 100 forint alatt.
    Persze ha vrm és i9 a prioritás akkor alapból Giga Z390 Aorus Pro ami más kategória, de ugye az akkor annyiba lett volna csak maga a lap mint a Prime A-II és a TB kari együtt ami nem volt járható út :R

    Zorel
    Azért túlzásokba se essünk egy i7-et vígan lehet benne hajtani 5ghz-n én is megtettem és még csak golden chip sem volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák