Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    Előre elnézéseteket kérem ha 1eseknek unalmas leszek, de kicsipapucs barátom megkért egy alulfeszes tesztre, s mivel többen írtok rám priviben VTT, PLL "ügyben", gondoltam inkább ide teszem be, s nem priviben küldöm el neki.Igérem 2-3 hsz lesz, de ha 1 embert is érdekel, megérte.
    Köszönöm! :R 0

    Ahogy bele beleolvasgatok a topikokba (időhiány), nem egy indokolatlan túlfeszelést látok. Hsz-ek "rendhagyó" rutinmondatai, miszerint "ha 4giga ramod van adj, +01V-ot az MCH-nak", "valaki mondjon már egy fix beállítást x-y a configom.." stb..
    Azért azt tudni kell, ahogy nincs 2 egyforma alkatrész, két egyforma alaplap, ram, cpu, stb..se. Igy max laza támpont lehet egy egy kitesztelt beállítás, de semmiképp nem lehet recept. A mostani beállítások nem támpontok, csupán kicsipapucs barátom kérésének teljesítése, mégis azt hiszem a nagy feszelésektől talán 1-2 forumozót visszafog, s inkább 2x annyi türelemmel és akarattal keresik majd konfigjuk helyes beállításait. Nem kicentizett beállítások, biztos lehetne még faragni rajtuk, de támpont elengendő szerintem ez a 2,5 órás állítgatás.

    Konfig fő részei:

    Alaplap: Gigabyte EP 45 UD3R rev 1.0
    CPU : Q9400, Vid 1,2125V
    Ram : 2x2 Gb, Crucial BallistiX Cl4-4-4-12 2V
    Hűtő: Thermalright Ultra-120 eXtreme
    venti: Noiseblocker Black Silent 1200mm , 2000RPM (128m3/h)
    Ház: Chieftec BA-02B-B-B -moddolva
    Hőmérséklet 21°-os szoba.

    [teszt]

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák