Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz HSM #96140 üzenetére

    Köszi, megpróbáltam a leírtakat.
    Nálam ez az ME config menu tök más, mint a linkelt pdf-ben, sokkal kevesebb opcióval, gyakorlatilag semmit sem tudok beállítani benne.
    A másik, hogy az AMT-t hiába kapcsolom ki BIOS-ban, aktív marad. Kikapcsolom, elmentem, post után írja, hogy config changed, restart, és újra is indítja még egyszer magát, de amint visszalépek a BIOS-ba, megint enabled...
    Az újabb drivert fogom még megpróbálni, csak mára elfogyott az energiám.

    Egyébként fantasztikus, hogy generációk óta szopni kell ezzel a "latency szar az Intel wifivel"-jelenséggel, és kissé nevetségesnek tartom, hogy kiadhatnak így több generációt egymás után. Én nem akarok bele másik wifit venni, én villogó wifi ledet akarok, és azt, hogy az érintetlen, gyári hardver hibátlanul működjön azzal az oprendszerrel, amivel kiadásra került.

    Alapvetően amúgy nálam pl torrentezés közben sem voltak hanghibák, míg filmet néztem, vagy játszottam, viszont ma elég extrém felhasználásnak volt kitéve ebből a szempontból a lapos.
    Nagy állományokat másoltam róla wifin keresztül (több, mint 60 gigát össz.) egy fancy routerrel egy másik gépre, nem tudom pontosan milyen gyorsan, de szerintem a vezérlő maximuma közelében, miközben GTA V futott rajta. Itt már játék közben hallhatóak voltak a reccsenések, pattanások, amiket a latency bug okoz (ekkor készült a kép is).

Új hozzászólás Aktív témák