Új hozzászólás Aktív témák

  • Penguin95

    senior tag

    válasz Tim82 #95886 üzenetére

    Nem nagyon sürgős az antenna (viszont az ingyen szó nálam nem létezik ilyen esetben), főleg mivel ha beszerelős mutatvány lesz, nem pedig komplett csere, azt inkább bíznám egy olyanra, aki jobban jártas ebben, mint én. Hiába foglalkozom gépek, laptopok szerelgetésével szabadidőmben, a felső részt még a saját gépeimen sem merem megbontani. Ezt főleg nem, mivel még soha nem volt szétszedve.

    A fejlesztések terén nekem is hasonlóak az elképzeléseim, a memória már bővítve van 2GB-ra, úton van egy Pentium M 755 is valahol, a kijelző, és bluetooth egységek pedig vadászat alatt vannak. Az SSD viszont a végére marad, ugyanis hiába jelentene hatalmas ugrást a jelenlegi 60GB-os, 4200-as HDD-ről, ez kerülne talán a legtöbbe, ráadásul még csak tervezgetem, hogyan is oldjam meg. Ugyanis felmerült bennem az is, az általad említett megoldás mellett, hogy egy caddy-be tennék egy 2.5-ös SATA SSD-t. Ez talán annyiból jobb lenne, hogy a T41 nyugdíjazása után tudnám más gépben is használni, viszont nem tudom, mennyire volna ez jó megoldás, ha erre kerülne a rendszer. Ráadásul így bukom a DVD írót, amit ugyan ritkán használok, de akkor nagyon jól tud jönni.

    A teljesítménnyel nekem sincs gondom, szépen teszi a dolgát a gép, egyszerre akár több feladattal is megbirkózik. Egyedül a ~3 perces indulási idő zavaró kicsit, de ez meg nem olyan dolog, amivel minden pillanatban szembesülök.

Új hozzászólás Aktív témák