Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Frawly #95391 üzenetére

    Akkor gúny nélkül mondom, hogy valamit nagyon tudtok és reklámoznotok kéne a szolgáltatást, marha nagy igény lenne ilyenre, hogy üzleti notikból kiszedni a jelszót, mindenhol hegyekben állnak az ilyen jelszavazott gépek, lapok, SSD-k. Garantálom nektek, ha megismernek, meg fogtok belőle gazdagodni.

    Ugye csak az előtted lévő hsz.-t kellett volna elolvasni.

    Amúgy nem értem ezt az UEFI-s kitételt, az X220 is UEFI-s, az megint más, hogy mikor belépsz, akkor BIOS-nak néz ki (ilyen kékes karakteres felhasználói felület), meg tud emulálni boot során BIOS módot, de ettől függetlenül az X220-on nem BIOS van, hanem UEFI. Jó, ezt én is BIOS-nak hívom régi berögződésből, annak ellenére, hogy nem az.

    Btw, Lenovóék is "UEFI BIOS"-nak hívják és egy szót nem írnak "emulálásról": [link]

    X230-tól felfelé csak UEFI van, nincsen legacy opció. Minden bizonnyal dereng valami arról, hogy párszor csipogtunk már arról a topikban, hogy pl. X220-ra még egyszerű a whitelist mentes BIOS telepítése, X230 esetében viszont konkrétan szét kell bontani a gépet és magát a megfelelő chip-et kell átprogramozni (reddit-en pl. szép leírások vannak erről).

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák