Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz AxBattler #90742 üzenetére

    Nekem a Samsung 1440x900-as volt, ha jól emlékszem, kicsit kisebb, a T410-ben még ilyenek voltak. Képe szép volt szvsz a Samsungnak, szerettem, hogy nem olyan durva a tükröződésmentes bevonata, mint az AUO-nak, de a betekintési szöge az agyamra ment. Az AUO-é is pocsék, de azért annyira nem zavaró. Az AUO-n ami zavar, az a nagyon durva tükröződésmentes réteg, anélkül szvsz egész élhető lenne.
    Az LG-t nem piszkáltam még nagyon sokat, de jónak tűnt, kellemesnek találtam. :K Szép enyhe a tükröződésmentes rétege, korrektnek tűnt a képe is. Viszont azt nem volt időm gamma és színegyensúly tekintetében beállítani nagyjából sem, így betekintési szögről nem nagyon tudok írni. De határozottan nem volt az a zavaró érzetem, mint a régi Samsungnál, aminék azonnal kiszúrta a szemem, hogy szórakoznak velem a színek. :D
    Viszont a jó hír: mindegyiken lehetett élvezetesen csinálni bármit. ;) Most is videót nézek ezen a "csodálatos" panelen. :D Szóval azért én nem látom annyira vészesen a helyzetet a kijelzőkkel. Persze, én is élvezném a Carbon kijelzőjét, vagy egy IPS-t, de ha nincs hát nincs. Mondom ezt úgy, hogy már két éve boldogítjuk egymást a kijelzőmmel. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák