Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz evone #8299 üzenetére

    most feltettem a másik vinyómra a a géphez kapott win7-et. fura. nem áll kézre.
    azért azt kétlem, hogy _minden más_ igényesebb lenne, de mondjuk itt kell ugye antivírus, meg eleve úgy jött, hogy tele van szemetelve ilyen trial szarokkal.
    nekem jobban tetszik az, hogy minden programot kezel egy központi szoftver, ami nézi a frissítéseket, nem csak a biztonsági kiadásokat, hanem az összes telepített szoftverét. konzisztensebbnek tűnik az egész gui is: nem szeretem ezt az össze-vissza lehet kattintani, az ablak bármelyik része ahol szöveg vagy checkbox vagy akár mivan az fókuszt kaphat, aztán nyomozd, hogy hova gépeltél megint. a skype egy bloatware, a pidginnek feleannyi beállítása van, a stardict nem működik rendesen, stb...
    két dolog van, ami jobb windows alatt számomra: megy normálisan a QQ messenger, és vannak játékok. ez utóbbi mondjuk nem olyan nagy szempont a hétköznapokra, de azért próbáltam most fel, hogy majd ha esetleg játszani akarok, akkor már csak vinyót kelljen cserélni, és kész.

    szerk: ja, és most nézem ráadásul, hogy nem hoz lényeges különbséget a win7, most ugyanannyit ír ki akkumlátor időre, mint a linuxmint, ráadásul abban kikapcsoltam a fényerő visszavételét és a hdd downspin-t, itt meg minden alapbeállítással megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák