Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    "Szolgálati közlemény"

    Pont a hirdetések és hirdetések linkelése kapcsán fel kell hívnom minden topiklátogató fórumtárs figyelmét arra, hogy szigorodott a Hardveraprós hirdetések linkelésének megítélése.

    Az Alapelvekben ugye így szerepel:

    III/10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
    (...)
    16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.

    Ezzel kapcsolatban jelenleg az a hivatalos álláspont moderátori/házigazdai oldalról, hogy nem csak saját hirdetést nem szabad, hanem úgy általában Hardveraprós hirdetést sem szabad linkelni szakmai topikokban. Egyéb oldalra mutató hirdetést is legfeljebb úgy, ha nem vagy benne érdekelt, nincsen közöd a hirdetőhöz stb. (Tehát mondjuk egy eBay-es hirdetésre mutató link (ha nem a linkelő a hirdető, nem kap érte százalékot stb. :) ) teljesen oké ezen értelmezés szerint is.)

    Arra lehet célozni, hogy a Hardveraprón érdemes rákeresni az adott dologra, de pl. azt, hogy "XY árulja ezt meg ezt a Hardveraprón", már szankcionálni fogják a jövőben.

    *
    Köszönöm a figyelmet, kérek mindenkit, hogy igyekezzen a fentieket betartani, hadd ne kelljen törölgetnem. :) :R

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák