Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Chaser #53128 üzenetére

    Csak csatlakozni tudok subidu kollégához. Nekem mondjuk nem IPS paneles, annyi pénzt én nem adok notebookra, amennyivel az többe került, de így is tökéletes nekem.

    i5-ös proci, 8 giga RAM, 120-as Intel SSD, dokkoló. Előtte 2 és fél évig volt X201-esem, az X230 semmivel sem rosszabb annál. Sőt, nekem még jobban is tetszik a keskenyebb csuklótámasz miatt. A szigetes billentyű is jobb abból a szempontból, hogy ritkábban ütök mellé. Egyetlen egy dolog furcsa benne az X201-hez képest, hogy nincsenek lekerekítve a kurzormozgató gombok. Na, az tényleg picit rosszabb benne.

    De összességében nagyon jó gép ez, itt még megvan a Thinkpad-feeling - legalábbis nekem. Thinklight megvan, trackpoint megvan, dedikált trackpoint gombok megvannak. Számomra ezek a fontosak. Ahogy nézem az X240 az első Thinkpad, ami részemről a nem preferált kategóriába fog esni, de igazából nem akarok addig véleményt formálni arról sem, amíg legalább nem nyomkodtam meg egyet valahol.

    Egyébként az X201-gyel sem volt bajom, leginkább a garancia végének közeledte miatt adtam el. Szeretek még garancia idő alatt "megszabadulni" a régi cuccoktól, úgy szerintem könnyebb eladni. Meg nem akarom, hogy nálam romoljon el a garanciaidő lejárta után. De ha ettől nem fogok tudni, mert nem lesz utód, akkor meg fogom hosszabbítani a garanciáját, amennyivel csak lehetséges. (Anno az SL300-as gyári 1 év garija mellé is vettem plusz két évet. És milyen jól jött, ott is kb. két és fél év után - eladás előtt - cseréltettem benne panelt, mert három halott pixel is lett rajta.)

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák