Új hozzászólás Aktív témák

  • Vegha

    senior tag

    válasz tototos #40814 üzenetére

    attól tartok ez normális, nálam is ezt csinálja. több komponensből áll a driver, az egyiket frissíti csak, a másikhoz nem nyúl és emiatt is látszik továbbra is ugyanaz a verzió a Dev. Managerben. És persze telepítés közben szól is, hogy baromira up to date a drivered és nem fog frissíteni.

    Egyébként nekem még csak intenzív wifi forgalom sem kell hozzá. úgy találtam meg a probléma gyökerét, hogy a hálózatos meghajtóról a localhostra másoltam a zenét és onnan indítottam el, de akkor is szaggatott. aztán eszembe jutott, hogy (mivel SPDIF-et használok egy külső hangkártyán keresztül) mikor videózni szoktam, akkor az erősítő percenként többször is megvillantja a kijelzőjén a kapott jelet (Dolby Digital, DTS), vagyis egyértelműen megszakad akkor az adatátvitel (vagy túlvezérelt jelet kap?). Ezt hosszas kínlódás után a wifi lekapcsolásával sikerült orvosolni. Innen jött az ötlet, hogy a localhostról lejátszott zene szaggatását is esetleg megoldhatja ez. és láss csodát...! De azért elég rejtélyes, nem ? mégis mi köze lehet az egyébként szinte 0 forgalmat bonyolító wifinek a zenelejátszáshoz ?
    Meg aztán: nálam pl. egyáltalán nem olyan gyakori a jelenség, főleg nem szabályos. Van hogy perceken keresztül semmi, aztán beszaggat egyet, utána megint percekig semmi, majd egy sorozatot lenyom.

    ezt az érdekességet találtam még a témában:
    http://forums.lenovo.com/t5/Windows-7-Discussion/Windows-7-64-bit-wireless-latency/td-p/243812
    kipróbáltam, de nálam (W8 RTM-64) eddig is max performance-on volt. Most lejjebb vettem, de nem segített.
    :F

Új hozzászólás Aktív témák