Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok,

    nem írná le valaki egészen szájbarágósan, hogy hogyan lehetne életet lehelni ismét a mikrofonomba?
    az eddigi mindenféle részinformációk és tanácsok alapján:

    - frissítsd a rendszert a win update-al: frissítettem a windowst, de az csak a szükséges kritikus frissítéseket töltötte le (a win update esetleg valami mást takar?)
    - a system update-al frissítsd a rendszert: nos rányomtam a system update-ra is, mire az is frissítette saját magát. (csak közben a win frissítés újraindította a gépet, úgyhogy ez egyáltalán nem indul el, valahol elakadt két világ közt... majd újratelepítem)
    - rakd újra a driverét: az eszközkezelőből uninstalláltam az audios eszközök meghajtóprogramját. utána a hangszóróikon/hanggal kapcsolatos problémák javítása: na ez aztán végképp nem csinált semmit (a hibaelhárító nem tudta azonosítani a hibát), ugyanígy az eszközkezelő/audio eszközök... illesztőprogram frissítése is kimerült látszattevékenységekben.

    a mikrofon egyébként biztosan jó, hosszú hetek küzdelme volt, mire sikerült kikapcsolnom (felvevő eszközök beállításaiban). vagy ez a ki/bekapcsolás normál menete??? :W

    és az szoftveres vagy hardveres fícsör, hogy miközben írok ide, időnként megrántja a képernyőt, minta kalibrálná (vagy simán kényszerviselkedéses lenne...)

    kezdem megbánni, hogy win7-t tettem erre a gépre... (T43).

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák