Új hozzászólás Aktív témák

  • -sanci-

    csendes tag

    Sziasztok!
    Alapjaiban véve csak olvasgatni szoktam a fórumokat ha érdekel valami információgyűjtés végett, nem vagyok nagy "hozzászólás gyártó".
    A hétvégén - Charg-hoz hasonlóan - én is egy új T500asra tettem szert innen az apróból, némi tépelődés jó sok hsz és teszt átolvasása után. Az új Dell vostrokat is nézegettem, de ez olyan jó áron volt számomra elégséges konfiggal, hogy gyorsan döntöttem.
    A deal után hazamentem, kivettem a táskából a gépet, majd komoly tesztelésbe is kezdtem: Először is leöntöttem egy kancsó vízzel, aztán hozzávágtam a falhoz 35km/h-val, s végül ráálltam...mindez persze nem igaz, ezt majd a leendő gyerekre bízom :D
    Eddig csak az fn-ctrl gomb felcserélése idegesít, mivel a ctrl elég sokat használom. A 9 cellás aksi meg egy új dimenziót nyitott :) Remélem sokáig nyúzhatom majd otthon. Vagy 10 évig hallani sem akarok (szeretnék) új noteszről. Egyelőre ismerkedünk egymással, ja meg a Vistával, mert eddig mindig letúrtam az összes eddigi gépemről s XPt tettem helyette rá. De most aszem marad, olyan csilivili, s ezen már eldöcög :))

Új hozzászólás Aktív témák