Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tim82 #117963 üzenetére

    A keret is egy rém igénytelen megoldás, de mellékhatásként az adapterezett SATA Express-ből csak 2 sáv hozható ki, míg a teljesértékű M2-ben 4 sáv van.

    "az egy darab belső akku nem előny, hanem visszalépés"
    Én ki nem állhattam a dupla akkut, rettentő idegesítő, zavaró jelenség volt, főleg, ha gondos tulajként odafigyeltél, hogy pl. lehetőleg ne legyenek hosszabb időre teljesen tele töltve, nem lehetett csak úgy kiválasztani, hogy most erről menj legyél szíves picit... Ha esetleg cserélni kellett, egy pici akku került annyiba, mint más gépen az egy nagy. Kifejezett boldogság volt ettől megszabadulni, mikor T480s-em lett az előző két akkus Thinkpadom után. A Type-C PD mellett ráadásul értelme sincs semmi az ég világon, ugyanis Type-C-n vannak külső power bankok, amikről bármikor kényelmesen tölthető, ez lett volna az egyetlen értelmes funkciója a dupla akkunak, hogy tudtál akkut cserélni bekapcsolt gépen, így kitolva az üzemidőt.

    Az egyik ram slot eltűnése természetesen számomra is visszalépés, de mivel 32GB-os modul is rakható bele, így túl nagy gondot nem okoz, hogy az egyik slot helyett fix 8GB forrasztva lett. Annyi előnye azonban ennek is van, hogy elvileg nehezebb így pl. az alvó gépről kulcsokat lopni, mivel nem lehet könnyen és gyorsan kikapni a gépből a ram modulokat, így csak a memória egy része szerezhető meg könnyen.

Új hozzászólás Aktív témák