Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz krisz77 #106650 üzenetére

    A kétcsöves hűtés szerintem kicsit idegesítő hangú/hangos, az egycsövessel már tűrhető nekem, kis terhelésen nagyon csendes, jobban terhelve meg elmegy olyan 2,8Ghz-ig, felette így is úgy is helikoptert játszik, és hamar throttling is jön, tehát nem feltétlen érdemes az i5 fölé menni ehhez a géphez.
    A gép építése szerintem nagyon jó, masszív, igényes, bár igényel némi odafigyelést a magnézium burkolat, ezt nem lehet következmények nélkül pl. odavágni a falhoz mint a kívülről műanyag verziókat. :DDD A sérülések itt egyből a gép vázát érik.
    Szerelhetőség príma, billentyűzet, egér is a szokásos profi üzleti szint. Van sok port, normálisan dokkolható, memória egy DDR4 slottal bővíthető. Mindezt egy kompakt, vékony, könnyű konstrukcióban. A hangja alapból elég durván doboz, de a dolby appjával egész élhetővé tudja tenni magát. A kijelzőből sokfélével szerelték, többnyire FHD IPS, 60%sRGB fedéssel, pár színárnyalat nekem fájdalmasan hiányzik, de azért jól használható. Akkuról is ésszel használva egész sokat elmegy. Összességében szerintem megéri a pénzét a T460s, mint prémium üzleti ultrabook. :K Ugyanakkor szerintem nem mindenkinek való ilyen gép, annak ideális, aki sokat hordozza, és így a jó hordozhatóságért tud kompromisszumot kötni (leginkább a max két CPU mag), és tudja értékelni, óvni a prémium anyaghasználatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák