Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Mai P50 érdekesség. Win10 telepítő(up to date) már helyből feldobja a legfrissebb drivert az Intel és az Nvidia kártyához is. Win10 szerint minden rendben. 2 monitort akartam rákötni a gépre 2+1 felállásban. HDMI-n volt kép, az USB-C to HDMI adapteren keresztül nem jött kép. Monitor, kábel, adapter jó. Google hirtelen sok nem releváns de hasonló problémát dobál. Így a zavarosban halászni nem túl eredményes. System Update természetesen volt, sőt kézzel is feldobtam a VGA drivereket... DE ennek ellenére sem volt eredmény.
    Ekkor letöltöttem a drivereket és egyenként kézzel telepítettem őket. Az nvidia esetén mikor feldobja, hogy milyen elemeket szeretne telepíteni, azok milyen verzióval rendelkeznek és ehhez képest mi van telepítve... nos volt egy kis meglepi. 5-ből 3 elem nem volt telepítve. Utána egyből ment a kép USB-C-n is... A win meg a driver telepítési kényszere szomorodjon meg.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák